KHL vedonlyöntivihjeet: Lokomotiv Yaroslavl – Dinamo Minsk

Lokomotiv Yaroslavl on jumittunut lähtökuoppiin alkaneella kaudella

Läntisen konferenssin keskikastissa tällä hetkellä majaileva Lokomotiv on vielä pelillisesti hieman hajanainen nippu. Päivän vastustaja Dinamo Minsk tulee parhaina päivinä olemaan jotenkin yhtenäinen joukkue, mutta ei kovan luokan vastustajia vastaan.

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa Lokomotivilla on mahdollisuus näyttää joukkueen valtava potentiaali, kun vastustaja on pelillisesti valovuoden takana. Kotijoukkueen hyökkäyskalusto on täydellä rintamallakin vaarallinen ja raudanluja puolustus hoitaa tehtävät omassa päässä. Lokomotivilla on pohjalla kaksi pelattua ottelua, joista toisesta kerättiin täydet pisteet ja edellisestä taistosta SKA Pietaria vastaan yksi piste voittolaukauskilpailun häviämisestä.

Dinamo Minsk onnistui edellisessä pelissä voittamaan Severstal Cherepovetsin, mutta sitä edeltävä ottelu Dynamo Moskovaa vastaan oli rumaa katsottavaa. Saman pitäisi toistua myös tänään, kun vastaan astelee laadukas Lokomotiv Yaroslavl.

Markkinoiden kertoimet kotijoukkueelle tarjoavat vielä marginaalisesti pelattavaa, mutta lähempänä ottelua tämä etu on mahdollisesti menetetty kun kotivoittoa pelataan lisää.

KHL vetovihjeet 7.9.2021

Kohde: Lokomotiv Yaroslavl – Dinamo Minsk
vihje: Lokomotiv Yaroslavl
Kerroin:
1.45

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.