KHL vedonlyöntivihjeet: Kunlun – Admiral Vladivostok

Kaksi koko Kontinental Hockey Leaguen huonointa joukkuetta kohtaavat

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain itäisen konferenssin kaksi huonointa joukkuetta. Kumpi näistä tulee ottamaan harvinaiset pisteet talteen?

uudet kasinot

Kotijoukkue Kunlun löytyy itäisen konferenssin viimeiseltä sijalta kymmenen pelatun ottelun jälkeen. Joukkueen maalisuhde näyttää surulliselta 21:39, mutta huonomminkin voisi vielä olla. Joukkue onnistuu tekemään noin kaksi maalia per ottelu ja päästää keskimäärin neljä maalia, eikä se ole pitkässä juoksussa kovinkaan hyvä tilasto.

Vierasjoukkue Admiral Vladivostok majailee itäisen konferenssin 10. sijalla ja on kaksi pistettä edelle päivän vastustajaansa. Kuten aiemmin sanoin Kunlunin maalisuhteesa, että voisi olla huonomminkin, niin Admiralilla on. Joukkueen maalisuhde on kymmenen pelatun ottelun jälkeen karmea 19:41. Joukkue on kuitenkin onnistunut kaivamaan pisteitä enimmäkseen tasapelien ansiosta, mutta tänään voisi olla hetki korjata koko potti talteen.

Ottelu on 50/50 ja odotettavissa on isomaalinen kahina huonojen puolustuksien kohdatessa. Kertoimet antavat enemmän ilmaa vierasjoukkueen lopulliselle voitolle, kuin yli 5.5 maalia -vedolle, joten 50/50 tilanteen vuoksi tartumme vieraiden kertoimeen moneyline -vedolla.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 28.9.2021

Kohde: Kunlun – Admiral Vladivostok
vihje: Admiral Vladivostok (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.05

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.