KHL vedonlyöntivihjeet: Jokerit – SKA Pietari

Jokerit kovan paikan edessä Hartwall Areenalla kun vastaan tulee KHL jättiseura

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat Helsingin Jokerit ja SKA Pietari. Kovassa nosteessa olevaa Pietarin SKA:ta ei ihan helpolla voiteta.

Kotijoukkue Jokerit on läntisen konferenssin kärkipaikalla yhden pisteen verran SKA Pietaria edellä. Jokereilla on kuitenkin yksi ottelu enemmän pelattuna, joten kärkipaikka voi tänään vaihtaa hallitsijaa. Jokerien maalisuhde 58:53 ei ole yhtä vakuuttava kuin monella muulla saman konferenssin kärkipään joukkueilla, mutta pisteitä Jokerit ovat onnistuneet keräämään kohtalaisen hyvin. Voittoputken katkeamisen jälkeen meno onkin ollut tahmeampaa ja viidestä viime ottelusta on näyttää vain yhtä voittoa, joka sekin tuli eilen niukasti Sibir Novosibirskia vastaan.

SKA Pietari on alkanut näyttämään joukkueen potentiaalia ja kaivanut kuudesta edellisestä ottelusta viisi voittoa. Joukkueen maalisuhde näyttää 55:35, joka huomattavasti parempi kuin Jokereilla. SKA Pietarilla on myös pieni lepoetu alla, mutta kotietu laittaa tilanteen tasoihin. SKA voitti edellisessä pelissä Dynamo Moskovan ja sitä ennen Salavat Ufan, eli yhdet KHL:n parhaista joukkueista.

Jokerit onnistui edellisessä ottelussa kaivamaan kotikentällä juuri ja juuri voiton Sibir Novosibirskistä, eikä samalla esityksellä ole mitään tehtävissä SKA Pietaria vastaan. Markkinoilla ottelu on 50/50, joten panokset laitetaan selvästi SKA Pietarin voitolle.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 15.10.2021

Kohde: Jokerit – SKA Pietari
vihje: SKA Pietari
Kerroin:
2.40

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.