KHL vedonlyöntivihjeet: Jokerit – Neftehimik Nizhnekamsk

Vähämaalista ottelua odotuksissa Helsingin iltaan

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat Helsingin Jokerit sekä Neftehimik Nizhnekamsk. Kummankaan joukkueiden otteluissa ei maaleilla juhlita, joten tänään voidaan nähdään vain kourallinen maaleja.

Kotijoukkue Jokerit on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisella sijalla 24 pisteen voimin. Joukkueen pitkä voittoputki on katkennut ja nyt kolme viimeistä ottelua ovat kääntyneet vastustajille. Jokerit tekee ottelua kohden hieman yli kolme maalia, jonka odotusarvot ovat hieman laskeneet viime aikojen esitysten myötä. Joukkueesta löytyy paljon potentiaalia ja loistavaa viisikkopelaamista, joten tiukka nyhjääminen voi olla tänään tiedossa.

Neftehimik Nizhnekamsk majailee itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, joka on jo kauden ennakoissa ollut odotettavissa. Joukkue tekee keskimäärin kaksi maalia ottelua kohden ja kun vastassa on ylemmän kastin joukkue, voi tämäkin lukema pudota vielä hieman alemmas. Joukkueen puolustus pelaaminen on kuitenkin melko hyvin uomissa, eikä vastustajat useinkaan pääse moukaroiman Neftehimikin verkkoihin suuria lukemia.

Kaksi joukkuetta, jotka eivät normaalisti järjestä maalikarkeloita voidaan odottaa vähämaalista ottelua.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 12.10.2021

Kohde: Jokerit – Neftehimik Nizhnekamsk
vihje: Maalit alle 5.5
Kerroin:
1.80

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.