KHL vedonlyöntivihjeet: Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl

Helsingin Jokerit isännöivät iltapäivän ottelussa Lokomotiv Yaroslavlin laadukasta joukkuetta

Alkuillasta klo 18:30 alkavassa ottelussa Jokerit lähtevät hakemaan neljättä peräkkäistä voittoaan Lokomotivin kustannuksella. Hyökkäysvoimaa Jokereilta ei ole enää puuttunut, mutta oman pään pelaamisessa on paljon parannettavaa.

parhaat kasinot

Läntisen konferenssin kuudennella sijalla majaileva Jokerit on kerännyt viidestä ottelusta kasaan kuusi pistettä, voittamalla kolme edellistä ottelua. Joukkueen maalisuhde näyttää viiden pelatun ottelun jälkeen 16:18, joka ei ole kovinkaan positiivinen, mutta suunta on kuitenkin oikea.

Samaisen konferenssin yhdeksännellä sijalla on alavireisesti esiintynyt Lokomotiv Yaroslavl maalisuhteella 14:13. Joukkueita verrattaessa paperilla on Lokomotiv vahvempi ja monipuolisempi joukkue. Tämän takia markkinoilla tarjotaankin lähes 50/50 kertoimia, vaikka Jokereilla on kotietu sekä paremmat esitykset viime aikoina. Voittajavedosta ei tänään saada pelattavaa vaikka kuinka haetaan. Jos voittaja kuitenkin pitäisi valita, se olisi Lokomotiv.

Ottelusta on odotettavissa markkinoiden mukaan hyvinkin vähämaalinen, vaikka molempien joukkueiden pelaaminen ei ole vielä lähelläkään toivottua tiivistä pelaamista. Vedoksi illan otteluun haetaankin yli 5.5 maalia -kohdetta kertoimella 2.28. Ottelusta voi hyvinkin kehkeytyä nopeatempoinen ja virheitä nähdään molemmissa päissä.

 

KHL vetovihjeet 14.9.2021

Kohde: Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl
vihje: Maalit yli 5.5
Kerroin:
2.28

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.