KHL vedonlyöntivihjeet: Jekaterinburg – Jokerit

Jokerit lähtevät jatkamaan siitä mihin ennen edellistä ottelua jäivät

Suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa vastakkain ovat alavireisesti esiintynyt Jekaterinburg sekä edellisessä ottelussa voittoputkensa katkaissut Jokerit.

Jekaterinburg majailee itäisen konferenssin sijalla 5. ja joukkueen maalisuhde näyttää 43:42, joka on hyvinkin neutraali ja alimitoitettu joukkueen potentiaaliin. Tällä hetkellä joukkueen kokoonpanosta ovat ulkona Prince sekä Shumakov ja näiden kahden pelaajan puutos vaikuttaa melkoisesti negatiivisessä mielessä ja laske joukkueen maalintekovoimaa melko radikaalisti. Joukkueella on täysi työ pitää peli aisoissa tänään Jokereita vastaan.

Jokerit pitävät hallussaan läntisen konferenssin kärkisijaa maalisuhteella 48:36, joka on vallan mainio lukema. Pitkään kestänyt voittoputki katkesi maanantaina pelatussa ottelussa Traktoria vastaan, mutta tästäkin narripaidat onnistuivat kaivamaan pisteen talteen venyttämällä pelin jatkoajalle. Jokerien peli näyttää olevan hyvin uomissaan ja vajavaisen Jekaterinburgin kustannuksella lähdetään aloittamaan uusi voittoputki.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 6.10.2021

Kohde: Jekaterinburg – Jokerit
vihje: Jokerit
Kerroin:
2.30

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.