KHL vedonlyöntivihjeet: Dynamo Moskova – Traktor Tsheljabinsk

Dynamo Moskova on yksi koko sarjan parhaista joukkueista

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain läntisen konferenssin kakkonen Dynamo Moskova sekä itäisen konferenssin kakkonen Traktor Tsheljabinsk.

Kotijoukkue Dynamo Moskova on melkoisessa vireessä, sillä joukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan jokaisen. Mukana on kärkipään joukkueita, kuten Avangard Omsk, Jokerit, TsSKA Moskova ja Salavat Ufa. Joukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisella sijalla ja maalisuhde näyttää lukemia 105:73. Dynamo Moskovalla on sarjan paras maalintekovoima, mutta sen lisäksi joukkue pystyy pelaamaan omankin pään moitteettomasti.

Traktor Tsheljabinsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin toisella sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 33 pelatussa ottelussa jopa 50 pistettä. Traktor voidaan laskea mukaan yhtenä kauden suurimmista yllättäjistä, mutta pienet epäilykset ovat vieläkin ilmoilla, että jatkuuko sama vire koko runkosarjan ajan? Joukkue on viidestä edellisestä ottelustaan voittanut neljä, mutta vastustajat ovatkin olleet korkeintaan keskikastin joukkueita, paitsi Magnitogorsk. Näissä otteluissa voitot eivät ole tulleet helposti ja tänään voitto jää vain haaveeksi laadukkaampaa Dynamo Moskovaa vastaan.

Markkinat tarjoavat Dynamo Moskovan varsinaisen peliajan voitosta 2.12 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Tutustu markkinoiden parhaaseen vedonlyöntisivustoon ja aloita pelaaminen jopa 100€ ilmaisvedolla. ”Maailma on täynnä arvaajia, mutta tietäjät pelaa Expektillä”. Lue lisää ja nappaa tarjoukset taskuun!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 24.11.2021

Kohde: Dynamo Moskova – Traktor Tsheljabinsk
vihje: Dynamo Moskova
Kerroin:
2.12

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.