KHL vedonlyöntivihjeet: Dynamo Moskova – Dinamo Riika

Vahva maalintekojoukkue kohtaa huonosti puolustavan Dinamo Riian

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa vastakkain ovat Dynamo Moskova sekä Dinamo Riika. Kotijoukkue tekee keskimäärin lähes viisi maalia ottelua kohden ja vierasjoukkue keskimäärin vain kaksi maalia per ottelu.

parhaat kasinot

Ottelusta odotetaan suurimaalista taistelua, tai lähinnä Dynamo Moskovan maali-ilottelua. Totuus on kuitenkin se, että Dynamo Moskovan oman pään pelaaminen on toiminut loistavasti, joten Dinamo Riian kaltainen joukkue ei onnistu tekemään keskimäärin yhtä maalia enempää kotijoukkueen verkkoon. Dynamon maalintekovoima on valtava, mutta jossain kohtaa lukemat tulevat hieman tasoittumaan alaspäin.

Ottelun vetovihje löydetäänkin maalimääristä, sillä markkinat arvioivat ottelussa tulevan paljon maaleja. Itse en kuitenkaan näe että kotijoukkueen verkkoon tehtäisiin enemmän kuin yksi maali, eikä kotijoukkueenkaan tarvitse tänään olla kaikista terävimpänä jäällä, joten maaleja voi syntyä hieman vähemmän kuin yleensä. Alle 5.5 maalia saa kertoimeksi mainion 1.90 ja mikäli Dinamo Riika ei anna liikaa kotijoukkueelle ylivoimaa, sen pitäisi hyvinkin helposti kotiutua.

 

KHL vetovihjeet 21.9.2021

Kohde: Dynamo Moskova – Dinamo Riika
vihje: Maalit alle 5.5
Kerroin:
1.90

Pelaa huippu kertoimilla aina

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.