KHL vedonlyöntivihjeet: Dynamo Moskova – Avangard Omsk

Tulivoimainen Dynamo Moskova on vaarallinen kotikentällään

Suomen aikaa kello 19:30 alkavassa ottelussa on vastakkain Dynamo Moskova sekä Avangard Omsk. Kotijoukkueen maalintekovoima on yksi koko sarjan parhaista, mutta vastassa on laadukkaasti puolustava joukkue.

Dynamo Moskovan kausi on alkanut käsikirjoituksen mukaisesti ja kahden ottelun jälkeen maalisuhde näyttää vaikuttavalta 8:1. Ensimmäiset vastustajat olivat KHL:n alempaan kastiin kuuluvia joukkueita, mutta silti kurinalainen pelaaminen on tuottanut toivottua tulosta.

Avangard Omsk on pelannut jo kolme ottelua maalisuhteella 11:5, joka on varsin vaikuttava. Näistä selvin ottelu oli kauden avauspeli, jossa Omsk voitti TsSKA:n lukemin 4-0. Tämän jälkeen kaksi ottelua olivat heikompia vastaan ja nämä ratkottiin vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Tänään esityksen on jälleen oltava avausottelun laatua, jotta saadaan kilpailullinen 60 minuttia.

Dynamo Moskovan varsinaisen peliajan kertoimeksi tarjotaan mainiota 2.30, joka pääsee hyvin vetolapulle mukaan. Ottelusta voi hyvinkin tulla vähämaalinen, sillä Omskin pelitapa voi pysäyttää ainakin Dynamo Moskovan ykkösketjun useammaksi vaihdoksi.

KHL vetovihjeet 8.9.2021

Kohde: Dynamo Moskova – Avangard Omsk
vihje: Dynamo Moskova
Kerroin:
2.30

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.