KHL vedonlyöntivihjeet: Dinamo Minsk – Severstal Cherepovets

Dinamo Minsk ei ole palautunut eilisestä rökäletappiosta

Suomen aikaa klo 18:10 alkavassa ottelussa ovat vastakkain maalikarkeloita pelaava Dinamo Minsk sekä säntillinen Severstal Cherepovets.

Dinamo Minskin kautta on kuvastanut hyvin maalikarkelot. Joukkueen onneksi maaleja syntyy molempiin päihin ja joukkueen maalisuhde onkin vain marginaalisesti pakkasella 82:84. Dinamo Minsk on läntisen konferenssin 7. sijalla ja joukkue on onnistunut keräämään 27 ottelussa 32 pistettä.

Viime aikojen otteet ovat kuitenkin täysin revenneet varsinkin omassa päässä, sillä viidessä viime ottelussa Minskin verkko on heilunut yhteensä 26 kertaa varsinaisella peliajalla. Epätoivoisen näköistä jääkiekko pelaava Minsk ei ole saanut pakkaansa kasaan vielä eilisen jälkeen vaan sama teema jatkuu omassa päässä.

Severstal Cherepovets on tällä hetkellä saman konferenssin 5. sijalla ja joukkueen maalisuhde on hieman normaalimpi 62:59. Severstal Cherepovets on kerännyt 27 pelatussa ottelussa kasaan 35 pistettä ja ennen eilistä jatkoaikatappiota TsSKA Moskovaa vastaan joukkue paineli yhdeksän ottelun voittoputkessa. Jopa eilinenkin peli oli hyvää jääkiekkoa vaikka se päättyi lopulta tappioon. Cherepovets onkin muutaman askeleen Dinamo Minskiä edellä varsinkin viisikkopelissä ja se kääntää vaakakupin tänään vieraille.

Markkinat tarjoavat Severstal Cherepovetsin lopullisesta voitosta 2.25 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 17.11.2021

Kohde: Dinamo Minsk – Severstal Cherepovets
vihje: Severstal Cherepovets ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.25

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.