KHL vedonlyöntivihjeet: Barys Nur-Sultan – Ak Bars Kazan

Barys Nur-Sultan on vaikea vastustaja kun joukkue pelaa hurmoksessa

Suomen aikaa klo 14:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain upeasti muutaman viime ottelun pelannut Barys Nul-Sultan sekä alavireisesti esiintynyt Ak Bars Kazan.

Kotijoukkue Barys on tällä hetkellä itäisen konferenssin sijalla 7. kun joukkue on pelannut 15 ottelua. Maalisuhde on negatiivinen 35:40, mutta viime aikojen suoritukset antavat joukkueen menestykselle hieman lisää toivoa vähintään hetken ajaksi. Edellisessä ottelussa Barys voitti SKA Pietarin kotikentällä lukemin 3-0 ja tätä ennen joukkue nollasi myös Avangard Omskin lukemin 1-0. Kotijoukkue kuuluu keskikastin ylempään joukkoon tällä hetkellä ja on valmiina haastamaan myös ylemmän kastin joukkueita.

Ak Bars Kazan on joukkue täynnä laatua, mutta esitykset eivät vielä ole täysin vakuuttaneet. Kazan löytyy itäisen konferenssin neljänneltä sijalta maalisuhteen näyttäessä lukemia 34:32, joka hieman liian neutraali ottaen joukkueen potentiaalin huomioon. Kazanilla on alla kaksi kotiottelua, joista molemmat päättyivät tappioon.

Markkinoilla kotijoukkue on selvä altavastaaja päivän otteluun, joten sieltä saadaan mainio peli-idea lopullisesta voitosta kertoimella 2.20.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 10.10.2021

Kohde: Barys Nur-Sultan – Ak Bars Kazan
vihje: Barys Nur-Sultan ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.20

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.