KHL vedonlyöntivihjeet: Avangard Omsk – SKA Pietari

Avangard Omsk on vaikeuksissa kärkijoukkueita vastaan

Suomen aikaa klo 19:30 alkavassa ottelussa vastakkain asettuvat hallitseva mestari Avangard Omsk sekä läntisen konferenssin ykkönen SKA Pietari.

Avangard Omsk löytyy itäisen konferenssin kuudennelta sijalta joukkueen maalisuhteen näyttäessä lukemia 59:50. Pidempi huono ajanjakso vaihtui jo mukavaan kuuden ottelun voittoputkeen, joka katkesi perjantaina Ak Bars Kazania vastaan. Omskilla on selvästi ollut vaikeuksia voittaa kärkijoukkueita, mutta keskivertojoukkueilta ollaan haettu helpot pisteet kohtalaisen tasaisesti talteen. Joukkue ei ole onnistunut vielä yhtä hyvin kuin viime kaudella.

SKA Pietari on läntisen konferenssin kärkisijalla maalisuhteella 71:44, joka on huomattavasti päivän vastustajaa parempi. SKA:n riveistä löytyy valtavasti potentiaalia, jota joukkue on onnistunut hyödyntämään hyvällä prosentilla. Päivän otteluun SKA on laskettu altavastaajaksi, jota en voi täysin allekirjoittaa.

Markkinat tarjoavat SKA Pietarin lopullisesta voitosta mainion 2.05 kertoimen ja sen voi napata riskittömästi 50€ ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 25.10.2021

Kohde: Avangard Omsk – SKA Pietari
vihje: SKA Pietari ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.105

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.