KHL vedonlyöntivihjeet: Avangard Omsk – Kunlun

Väärässä sarjassa pelaava Kunlun yrittää räpiköidä mukana

Suomen aikaa klo 16:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain vahva Avangard Omsk sekä sarjan huonoin joukkue Kunlun.

Avangard Omsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 26 pelatussa ottelussa 29 pistettä. Joukkueen maalisuhde on lievästi positiivinen 69:65. Joukkue ei ole vielä esiintynyt niin hyvin kuin mihin potentiaali riittää, joten tällaisista otteluista on kerättävä helpot pisteet talteen. Avangard Omskin pelitapa on pitkälti puolustusvoittoinen, joten Kunlunin maalihanat eivät juurikaan ole tänään auki.

Kunlun on itäisen konferenssin viimeisellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 26 pelatussa ottelussa vain 16 pistettä. Pudotuspelit ovat vain kaukainen haave ja joukkue voikin keskittyä yrittämään pärjätä edes jotenkin yksittäisissä otteluissa. Joukkueen maalisuhde on rajusti negatiivinen 57:96. Ottelussa Kunlun tuskin juhlii maaleilla, joten vähämaalinen ottelu voi olla näköpiirissä. Kotijoukkue ei lähde riskeeraamaan helppoja pisteitä, joten varmisteleva voitto voi pitää maalimäärät alhaalla.

Markkinat tarjoavat alle 5.5 maalista 2.00 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 13.11.2021

Kohde: Avangard Omsk – Kunlun
vihje: Maalit alle 5.5
Kerroin:
2.00

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.