KHL vedonlyöntivihjeet: Admiral Vladivostok – Traktor Tsheljabinsk

Positiivisesti kauden aloittanut Traktor on vieläkin hieman aliarvostettu joukkue

Suomen aikaa klo 12:30 alkavassa ottelussa ovat jälleen vastakkain Admiral Vladivostok sekä Traktor Tsheljabinsk. Joukkueet pelasivat jo vastakkain ja tämä ottelu meni vierasjoukkue Traktorin nimiin varsinaisen peliajan jälkeen.

Kotijoukkue Admiral Vladivostok on tällä hetkellä itäisen konferenssin 10. sijalla maalisuhteen näyttäessä lukemia 29:53. Joukkue on pelannut viisitoista ottelua ja kerännyt näistä vain 11 pistettä. Paperilla katsottuna Admiral on selvästi alemman kastin huonoimpia joukkueita ja myös tilastoista tämä tulee hyvinkin nopeasti selväksi.

Traktor Tsheljabinsk oli kauden alussa rankattu keskikastin joukkueeksi, mutta nyt 17 pelatun ottelun jälkeen joukkue on siirtynyt keskikastin ylempään porukkaan loistavan viisikkopelaamisen ansiosta. Joukkue majailee itäisen konferenssin 2. sijalla maalisuhteen näyttäessä mainiota 53:43. Huomattavasti laadukkaampi Traktor ottaa pisteet talteen päivän ottelusta jo varsinaisella peliajalla.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli yllättävän tiukka, sillä Traktor voitti sen vasta varsinaisen peliajan jälkeen ja molemmat joukkueet laukoivat maalia kohti yli 30 kertaa. Normaalina päivänä lukemat olisivat suunnilleen 20-30 ja tänään on juurikin normaali päivä.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 12.10.2021

Kohde: Admiral Vladivostok – Traktor Tsheljabinsk
vihje: Traktor Tsheljabinsk
Kerroin:
1.75

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.