KHL pitkävetovihjeet: Spartak Moskova – Sibir Novosibirsk

Spartak Moskovalla on ongelmia jopa alakastin joukkueiden kanssa

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa vastakkain ovat viime aikoina rämpinyt Spartak Moskova sekä yllätyksiin yltänyt Sibir Novosibirsk.

Kotijoukkue Spartak Moskova löytyy läntisen konferenssin kahdeksannelta sijalta, kun otteluita on pelattu 27. Joukkueen suoritukset ovat olleet heikompia kuin mitä kauden alussa ennakoitiin. Joukkue on onnistunut keräämään tähän mennessä vain 30 pistettä ja maalisuhde näyttää neutraalia 67:67. Spartak Moskova on kauden edetessä pudonnut keskikastin alempaan joukkoon, enkä tiedä miten joukkue sieltä nousee paljoakaan ylemmäs. Edellisistä viidestä ottelusta Spartakilla on vain yksi voitto ja tappiot Dinamo Minskille, Severstal Cherepovetsille sekä HK Sotshille, joita voidaan pitää alakastin joukkueina.

Sibir Novosibirsk löytyy puolestaan itäisen konferenssin seitsemänneltä sijalta, kun joukkue on pelannut 26 ottelua. Näistä otteluista mukaan on tarttunut 25 pistettä ja maalisuhde näyttää negatiivista 48:58. Joukkue on kuitenkin onnistunut viimeisestä viidestä ottelusta voittamaan neljä ottelua ja näistä on kaatunut laadukkaita joukkueita, kuten Ak Bars Kazan ja TsSKA Moskova. Sibirin voittomahdollisuudet tulevat puolustuksen kautta ja se on viime aikoina toiminut loistavasti. Joukkueella on hyvät mahdollisuudet jatkaa pisteiden keräämistä!

Markkinat tarjoavat Sibir Novosibirskin lopullisesta voitosta kertoimen 2.55 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 8.11.2021

Kohde: Spartak Moskova – Sibir Novosibirsk
vihje: Sibir Novosibirsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.55

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.