KHL pitkävetovihjeet: SKA Pietari – Sibir Nobosibirsk

SKA Pietarin voitto on pykälän verran yliarvostettua

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain hetkellisesti kokoonpanon kanssa haparoiva SKA Pietari sekä tulikuuma sinnittelijä Sibir Novosibirsk.

Kotijoukkue SKA Pietari on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisella sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 28 pelatussa ottelussa 39 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava 88:63, mutta tämä ei kuvaa viime aikojen pelisuorituksia kovinkaan tarkasti. SKA Pietari on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen, eikä muuttuvan kokoonpanon takia joukkue ehkä vielä tänäänkään palaa takaisin voittokantaan. Ainakaan helppoa se ei tule olemaan.

Sibir Novosibirsk majailee itäisen konferenssin 6. sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 29 pelatussa ottelussa 30 pistettä. Joukkueen maalisuhde on hieman negativiinen 56:63, mutta tästä ei voida vetää liikaa johtopäätöksiä joukkueen tämän hetkiseen formiin. Kymmenestä edellisestä ottelusta Sibir Novosibirsk on onnistunut voittamaan peräti kahdeksan. Voittoja on tullut kovistakin joukkueista, kuten Ak Bars Kazanista, TsSKA Moskovasta sekä Traktor Tsheljabinskistä. Tämän päivän yliarvostettu vastustaja kuuluu samaan kerhoon näiden joukkueiden kanssa, joten peli-idea on hyvin selvillä!

Varmistellaan hieman osumaa ja laitetaan Sibirille 1.5 maalia etumatkaa, joten jopa maalin tappiolla saadaan veto kotiin.

Markkinat tarjoavat Sibir Novosibirsk +1.5 tasoitusvedosta 1.85 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 19.11.2021

Kohde: SKA Pietari – Sibir Novosibirsk
vihje: Sibir Novosibirsk +1.5
Kerroin:
1.85

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.