KHL pitkävetovihjeet: Salavat Ufa – Avangard Omsk

Avangard Omsk tuskailee kärkijoukkueita vastaan

Suomen aikaa klo 13:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain suomalaisväritteinen Salavat Ufa sekä laahustamaan taantunut Avangard Omsk.

Salavat Ufan kaudesta on vaikea löytää mitään huonoa sanottavaa, sillä joukkue on kerännyt 26 ottelussa kasaan jo 38 pistettä. Salavatin maalisuhde on näyttävä 81:53 ja näillä esityksillä joukkue on oikeutettu itäisen konferenssin kolmanteen sijaan, joka muuttuu tänään jo mahdollisesti jaettuun toiseen sijaan Traktor Tsheljabinskin kanssa. Salavatin monipuolinen joukkue pystyy haastamaan mitkä tahansa joukkueet tällä hetkellä, eikä Omskin pitäisi olla poikkeus.

Avangard Omsk on pelannut odotuksiin nähden heikon kauden, sillä joukkue on kerännyt 24 ottelussa vasta 27 pistettä. Maalisuhde näyttää lukemia 64:60, joka on siis vain marginaalisesti positiivinen. Joukkue on viidestä edellisestä pelistä onnistunut voittamaan vain yhden ja jopa edellinen ottelu Neftehimik Nizhnekamskia vastaan kääntyi tappioksi. Avangard Omsk ei pysty tällä hetkellä haastamaan kunnolla kärkijoukkueita.

Markkinat tarjoavat Salavat Ufan lopullisesta voitosta kertoimen 1.76 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 5.11.2021

Kohde: Salavat Ufa – Avangard Omsk
vihje: Salavat Ufa ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.76

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.