KHL pitkävetovihjeet: Nizhni Novgorod – Salavat Ufa

Salavat Ufan tekeminen on muutaman askeleen tehokkaampaa mutta nälkä heikompaa

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain keskikastin yläpään joukkue Nizhni Novgorod sekä parhaimman kastin Salavat Ufa.

Kotijoukkue Nizhni Novgorod on tällä hetkellä läntisen konferenssin 9. sijalla ja joukkue kaipaisi kovasti pisteitä talteen, sillä tähän mennessä 27 pelattua ottelua on tuottanut vain 29 pistettä. Nizhni Novgorodille ei kelpaa kuin pudotuspelipaikka, mutta alkukauden tekeminen ei ole vakuuttanut. Nyt joukkue on päässyt kolmen ottelun voittoputkeen ja varmasti kaikki janoavat pisteitä, jotta sarjataulukon sijoituksia saataisiin parannettua. Joukkueesta on alkanut löytyä tarvittavaa maalintekovoimaa ja varsinkin kotikentällä joukkue on onnistunut voittamaan pelejä hyvällä prosentilla.

Salavat Ufa on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 28 ottelusta 38 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava 83:57, mutta viime aikoina otteluissa on näkynyt pahoja nukahduksia. Viimeiset viisi ottelua ovat tarjonneet vain kaksi voittoa ja nekin alakastin joukkueista. Nälkäinen Nizhni Novgorod ei anna mitään helposti ja ehkä tänään Salavatilla ei olekaan mitään otettavaa, vaikka onkin markkinoiden ennakkosuosikki.

Markkinat tarjoavat Nizhni Novgorodin lopullisesta voitosta 2.10 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 16.11.2021

Kohde: Nizhni Novgorod – Salavat Ufa
vihje: Nizhni Novgorod ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.10

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.