KHL pitkävetovihjeet: HK Vitjaz – Severstal Cherepovets

Severstal Cherepovets voi voitolla nousta jopa sarjataulukossa SKA Pietarin ohi Dynamo Moskovan rinnalle

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain läntisen konferenssin jumbo HK vitjaz sekä yllättäjä Severstal Cherepovets, joka taistelee läntisen konferenssin kärkipaikoilla.

Kotijoukkue HK vitjaz on tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisellä sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 30 ottelusta vain 23 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää karulta 76:97 ja päästettyjä maaleja onkin enemmän kuin millään muulla joukkueella. Viimeisestä yhdeksästä ottelusta joukkueella on vain yksi voitto ja kahdeksan tappiota. Pidemmällä otannalla Vitjaz on onnistunut voittamaan 19 edellisestä ottelusta vain 3. Puolustuspelaaminen on liian pahasti hukassa, jotta joukkue voisi haastaa edes keskikastin joukkueita tällä hetkellä.

Severstal Cherepovets on kuluvan kauden yksi suurimmista yllättäjistä, sillä tämän ottelun voitolla joukkue nousisi sarjataulukossa taistelemaan läntisen konferenssin kärkisijoista. Joukkue on kerännyt 29 pelatussa jopa 38 pistettä (sarjakärki Jokerit 30 ottelua 42 pistettä). Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 69:66 ja varsinkin oman pään pelaaminen on aivan loistavassa formissa. Edellisessä 12 ottelussa joukkue on päässyt pisteille kaikissa otteluissa ja voittoja näistä on kertynyt peräti 10. Laadukkaampi Severstal Cherepovets on tänään selvästi vahvempi joukkue.

Markkinat tarjoavat Severstal Cherepovetsin lopullisesta voitosta kertoimen 1.85 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 22.11.2021

Kohde: HK Vitjaz – Severstal Cherepovets
vihje: Severstal Cherepovets ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.85

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.