KHL pitkävetovihjeet: Barys Nur-Sultan – Nizhni Novgorod

Barys Nur-Sultania arvostetaan aivan liikaa jatkuvasti

Suomen aikaa klo 15:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain yliarvostettu Barys Nur-Sultan sekä aliarvostettu Nizhni Novgorod.

Kotijoukkue Bary Nu-Sultan löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmanneksi viimeiseltä sijalta, kun joukkue on onnistunut keräämään 31 pelatussa ottelussa vain 28 pistettä. Matkaa keskikastin joukkueisiin ei olisi paljoa, mutta joukkueella ei riitä rahkeet välttämättä taistelemaan pudotuspelipaikasta. Barys Nur-Sultanin maalisuhde näyttää melko rajua 76:98, mutta edellisten kahden ottelun voitot ovat saaneet markkinat reagoimaan. Kyseessä on alemman kastin yläpään joukkue tai korkeintaan keskikastin alapään joukkue.

Nizhni Novgorod puolestaan löytyy läntisen konferenssin kahdeksannelta sijalta, kun joukkue on onnistunut keräämään 31 pelatussa ottelussa 34 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 80:72, joka kielii välittömästi paremmasta tasosta. Nizhni Novgorod on parhaillaan jopa keskikastin yläpään joukkue, joten nousua sarjataulukossa pitäisi jo lähiaikana nähdä. Viimeisestä seitsemästä ottelusta joukkue on voittanut viisi ottelua ja edellisessä ottelussa kaatui vahva Salavat Ufa lukemin 1-0. Nizhni Novgorodin potentiaali on huomattavasti suurempi kuin päivän vastustajalla, joten peleihin saadaan toinenkin altavastaaja.

Markkinat tarjoavat Nizhni Novgorodin lopullisesta voitosta kertoimen 1.92 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Tutustu markkinoiden parhaaseen vedonlyöntisivustoon ja aloita pelaaminen jopa 100€ ilmaisvedolla. ”Maailma on täynnä arvaajia, mutta tietäjät pelaa Expektillä”. Lue lisää ja nappaa tarjoukset taskuun!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 25.11.2021

Kohde: Barys Nur-Sultan – Nizhni Novgorod
vihje: Nizhni Novgorod ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.92

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.