KHL pitkävetovihjeet: Barys Nur-Sultan – Jokerit

Jokerit hakee kolmatta peräkkäistä voittoa vieraissa

Suomen aikaa klo 15:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain keskikastin alempaan lohkoon kuuluva Barys Nur-Sultan sekä kärkijoukkueisiin kuuluva Jokerit.
parhaat kasinot

Barys Nur-Sultan löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin seitsemänneltä sijalta. Joukkue on pelannut 25 ottelua ja kerännyt näistä 23 pistettä. Maalisuhde näyttää negatiivista 60:74, joka kuvastaa melko hyvin joukkueen tekemistä kuluvalla kaudella. Itäiseen konferenssiin kuuluu useampi alakastin joukkue ja näiden ansiosta joukkueen pitäisi yltää pudotuspeleihin. Pisteitä ei kuitenkaan juurikaan ole tarjolla kärkijoukkueilta, sillä Barys ei pysty vastaamaan tulivoimalla.

Jokerit ovat läntisen konferenssin toisella sijalla kun joukkue on kerännyt 25 pelatussa ottelussa 36 pistettä, joka on jopa hieman yli odotusten. Jokerien tekeminen on kuitenkin jatkuvasti parantunut ja varsinkin oman pään puhtaana pitäminen on edistynyt selvästi. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 82:67. Jokerien peleissä näkyy vieläkin ailahtelevuus, mutta edelliset kaksi vierasottelua heikompia joukkueita vastaan ovat olleet jo tasaisempaa peliä. Jokerit jatkaakin pistejahtia vierasreissulla ja kerää täydet pisteet talteen jopa hieman heikommallakin esityksellä.

Markkinat tarjoavat Jokerien varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 2.03 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 3.11.2021

Kohde: Barys Nur-Sultan – Jokerit
vihje: Jokerit
Kerroin:
2.03

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.