KHL pitkävetovihjeet: Ak Bars Kazan – SKA Pietari

Kahdesta kärkijoukkueesta vain toinen kerää pisteet

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi laadukasta joukkuetta, Ak Bars Kazan sekä SKA Pietari.

Kotijoukkue Ak Bars Kazan on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on onnistunut keräämään 32 pelatussa ottelussa 44 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää lukemia 76:70. Ak Bars Kazan on voittanut viidestä edellisestä ottelusta jokaisen, mutta vastustajat eivät ole olleet yläkastin joukkueita ja silti ollaan nähty tiukkojakin taistoja. Joukkue kuuluu perustasoltaan ylempään kastiin, mutta vain hiuksen hienosti.

SKA Pietari löytyy puolestaan läntisen konferenssin viidenneltä sijalta, kun joukkue on onnistunut keräämään 31 pelatussa ottelussa kasaan 41 pistettä. Joukkueen maalisuhde on reilusti positiivinen 98:70, mikä jo hieman kertoo kyseessä olevan laadukkaampi joukkue kuin päivän vastustaja. Markkinoilla ollaan liika huomioitu SKA Pietarin tappioputki, joka katkesi tiistaina näyttävällä 8-2 voitolla. SKA on joukkueista selvästi laadukkaampi ja monipuolisempi, joten tänään saadaan jälleen markkinoiden mukaan altavastaaja lapulle.

Markkinat tarjoavat SKA Pietarin lopullisesta voitosta kertoimen 2.05 ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Tutustu markkinoiden parhaaseen vedonlyöntisivustoon ja aloita pelaaminen jopa 100€ ilmaisvedolla. ”Maailma on täynnä arvaajia, mutta tietäjät pelaa Expektillä”. Lue lisää ja nappaa tarjoukset taskuun!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 25.11.2021

Kohde: Ak Bars Kazan – SKA Pietari
vihje: SKA Pietari ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.05

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.