KHL pitkävetovihjeet 29/1/2021

Viikonloppu on alkamassa ja perjantaina pelataankin viiden ottelun kokoinen KHL kierros. Otteluiden teemana on jälleen kerran ennakkosuosikkien voitot, mutta näissä peleissä ei juurikaan ole ylikertoimia tarjolla. Onneksi on kuitenkin suomalaisittain yksi mielenkiintoinen pelikohde, kun Jokerit ottavat mittaa Nizhni Novgorodista.

Talleta 10€ pelaa 50€

Jokerit – Nizhni Novgorod

Jokerien päivän vastustaja on hyvin samanlainen joukkue. Jokerit majailevat läntisen konferenssin 5. sijalla ja nousua on tapahtunut nyt tasaiseen tahtiin. Nizhni Novgorod on itäisen konferenssin 7. sijalla ja jo yhdellä voitolla tai tappiolla muutoksia tapahtuu paljon. Maalintekovoima joukkueilla on lähes identtinen, mutta Jokerien puolustuspelaaminen on askeleen edellä.

Joukkueiden aikaisemmissa kohtaamisissa olemme nähneet paljon tiukkoja vääntöjä. Novgorodin ongelmaksi onkin nyt muodostunut parempien joukkueiden voittaminen, eikä siihen tuskin tule tänäänkään muutosta. Panokset voidaan asettaa kotijoukkueen varsinaisen peliajan voitolle maistuvalla kertoimella.

KHL pitkävetovihjeet 29.1.2021

Kohde: Jokerit – Nizhni Novgorod
vihje: Jokerit
Kerroin:
 2.00

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet

Liity uudelle vedonvälittäjälle ja hyödynnä alkutaipaleen huippukertoimet sekä vedonlyönti bonukset

Liity ja nauti uusista tarjouksista


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.