KHL pitkävetovihjeet 28/2/2021

Torstaina pelataan valtava KHL kierros

Ensisilmäyksellä kierroksen ottelut näyttävät todella vaikeilta, mutta peleihin otetaan kuitenkin yksi tuttu joukkue jälleen. Jättiseura SKA Pietari kohtaa Dynamo Moskovan klo 18:30 alkavassa ottelussa.

Nappaa 30€ ilmaisvetoja

SKA Pietari – Dynamo Moskova

Päivän mielenkiintoisin ottelu pelataan kahden superjoukkueen välillä. Kumpikin joukkueista on päässyt alkukauden vaikeampien hetkien jälkeen omalle tasolleen ja se on tunnetusti melkoisen korkealla. Ottelusta voidaan odottaa todella tasaista vääntöä, mutta markkinoiden kertoimet eivät aivan kohtaa omien ajatusteni kanssa.

SKA Pietari on ottanut voittoja toisensa perään ja pelaaminen näyttää todella hyvältä. Samassa tilanteessa on kuitenkin päivän vastustajakin Dynamo Moskova. Paperilla vierasjoukkueen maalintekovoima on jopa muutaman pykälän verran parempi. Joukkueet ovat läntisen konferenssin jaetulla toisella sijalla 76 pisteen voimin.

Jos Dynamo Moskova pelaa hyvän ottelun, voitto on tiedossa! Pelivalintaa varmistellaan moneyline -valinnalla ja nautitaan markkinoiden aliarvostuksesta. Ottelun pitäisi olla 50/50, mutta Dynamo Moskovaan ei vieläkään uskota tarpeeksi.

KHL vetovihjeet 18.2.2021

Kohde: SKA Pietari – Dynamo Moskova
vihje: Dynamo Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.35

Nappaa hurja 100€ NHL käteispalautus ja hyödynnä myös muut vedonlyönti bonukset

Lue lisää ja hyödynnä

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.