KHL pitkävetovihjeet 23/3/2021

KHL pudotuspeleissä pelataan tärkeitä otteluita

Ak Bars Kazan – Salavat Ufa ottelusarja on tänään jo katkolla, mikäli Ufan suomalaiset eivät pikkuhiljaa ala heräilemään. Päivän pelikohde ei kuitenkaan löydy kyseisetä ottelusarjasta vaan tänään luotetaan Lokomotiv Jaroslavlin peruspeliin.

👀Mr.play – Nauti eduista👀

✔️ 100% Talletusbonus
✔️ Jatkuvat tarjoukset
✔️Loistavat kertoimet
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä

Lokomotiv Jaroslavl – TsSKA Moskova

Lokomotiv aloitti ottelusarjan mainiosti voittaen ensimmäisen ottelun, mutta kaksi seuraavaa menivät marginaalisesti TsSKA Moskovan mestarisuosikin nimiin. Ottelut ovat olleet todella tasaisia ja lähtökohdat ovat hyvinkin 50/50 tilanteessa, varsinkin kun kotietu on Lokomotivilla. Edellinen ottelu oli Lokomotivin hallintaa, mutta jatkoajalla TsSKA onnistui kuitenkin käyttämään välittömästi maalintekopaikkansa.

Tänään pelataan Lokomotivin puolesta todella tärkeä ottelu, joten virheisiin ei ole varaa. Mikäli tästä ei saada kaivettua voittoa, on jatkoon pääsy melkoisen työn takana kun ottelusarja etenee 3-1 tilanteeseen. TsSKA pelaa omaa peliään loistavasti, mutta samaa kaavaa suorittava Lokomotiv pystyy kyllä horjuttamaan mestarisuosikkia ja sen takia panokset asetetaan kotijoukkueen lopullisen voiton puolesta mainiolla 2.00 kertoimella.

KHL vetovihjeet 23.3.2021

Kohde: Lokomotiv Jaroslavl – TsSKA Moskova
vihje: Lokomotiv Jaroslavl ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.00

👀888sport – 30€ ilmaisvetoja👀

✔️ Betsaa 10€ lunasta 30€
✔️ Jatkuvat tarjoukset
✔️Loistavat kertoimet
✔️ 100% talletusbonus

Nappaa 30€ ilmaisvetoja

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.