KHL pitkävetovihjeet 14/2/2021

Sunnuntaina mahdollista katkaista Jokerien pitkä kurimus

Helsingin Jokerit ovat ajautuneet melkoiseen alamäkeen KHL:ssä. Edelliset kuusi ottelua ovat tuoneet joukkueelle vain yhden voiton ja sekin tuli itäisen konferenssin jumboa Kunlunia vastaan. Ei voida siis puhua juurikaan saavutuksesta.

Nappaa 30€ ilmaisvetoja

Magnitogorsk – Jokerit

Magnitogorsk löytyy itäisen konferenssin kolmannelta sijalta, kun taas jokerit on läntisen konferenssin viidennellä sijalla. Matkaa seuraavaan joukkueeseen on melkein kymmenen pistettä ja takana tulijat ovat aivan kintereillä, joten pisteitä pitäisi saada vielä kerättyä.

Magnitogorsk on tällä hetkellä 10 ottelun voittoputkessa ja mukaan mahtuu todella laadukkaitakin joukkueita, jotka ovat saaneet maistaa teräskaupungin voittamisen kulttuuria. Jokerit on päinvastaisessa tilanteessa, eikä voittoja ole irronnut edes huonommilta joukkueilta

Magnitogorskilla on otteluun lähdettäessä melkoinen lepoetu puolellaan, sillä edellisestä ottelusta on aikaa jo tasan viikko. Laadukkaampi ja ennen kaikkea tasaisempi Magnitka pelaa tänään kovaa ja kerää lisää pisteitä talteen varsinaisen peliajan voitolla. Jokereilta puuttuu edelleen muutama avainpelaaja (Joensuu, Regin), joiden apua kaivattaisiin kaukalossa pikaisesti.

KHL vetovihjeet 14.2.2021

Kohde: Magnitogorsk – Jokerit
vihje: Magnitogorsk
Kerroin:
1.86

Nappaa hurja 100€ NHL käteispalautus ja hyödynnä myös muut vedonlyönti bonukset

Lue lisää ja hyödynnä

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.