KHL pikävetovihjeet: SKA Pietari – Magnitogorsk

Kaksi jättiläistä ottaa toisistaan mittaa ja toisen voittoputki katkeaa

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa on vastakkain kaksi KHL:n parasta joukkuetta, SKA Pietari sekä Magnitogorsk.

SKA Pietari on saanut pelinsä kulkemaan loistavasti ja vahvistettu joukkue näyttää tarpovan voitosta voittoon. Joukkue on kerännyt 24 ottelussa 37 pistettä ja maalisuhde näyttää lukemia 84:51, joka on sillä tasolla mitä joukkueelta odotetaankin. SKA Pietari on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja pelaaminen näyttää kaikilla osa-alueilla todella hyvältä. Joukkueella on myös päivän kohtaamiseen pieni lepoetu sekä kotietu.

Magnitogorsk on myös esiintynyt tällä kaudella loistavasti, mutta enää voitot eivät irtoa niin helposti mitä alkukaudesta. Nyt joukkue joutuu tekemään todella kovaa työtä ja vauhti alkaa hieman hiipumaan. Magnitogorskin maalisuhde näyttää mieletöntä 90:49, joka enemmän kuin tältä kokoonpanolta odotettiin kauden alussa. Joukkue liitää kuuden ottelun voittoputkessa, mutta tänään voi olla liian kova vastustaja vastassa ja voittoputki menee ainakin hetkeksi tauolle.

Markkinat tarjoavat SKA Pietarin varsinaisen peliajan voitosta mainion 2.20 kertoimen ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 2.11.2021

Kohde: SKA Pietari – Magnitogorsk
vihje: SKA Pietari
Kerroin:
2.20

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.