Kärpät voittaa Tapparan – Superkerroin 50.00!

Keskiviikon klassikossa hallitseva Suomen mestari Oulun Kärpät saa vastaansa viime kauden hopeamitalistin Tapparan.
2.50 → 50.00

Lisäksi uudet asiakkaat saavat vedon lyötyään 25 ilmaiskierrosta Home Of Hockey- kolikkopeliin.

Urheiluviihteen asiantuntijat ovat vahvasti sitä mieltä, että Kärpät jatkavat voittoputkeaan varsinaisen peliajan voitolla lukemin 3-1.

LUNASTA SUPERKERROIN


Miksi pelaisin superkertoimen ja miten se onnistuu?

Kärppien ja Tapparan kohtaamiseen päästään kutkuttavista asetelmista. Molemmat joukkueet ovat piiskanneet itsensä kovaan vireeseen ja voittoputkeen ennen tätä ottelua. Tappara on ottanut viimeisestä neljästä pelistään täydet 12 pistettä alkukauden vaikeuksien jälkeen. Kärppien formi on tosin vielä paljon kipeämpää tasoa: Kärpät on voittanut viimeiset 10 Liiga-otteluaan varsinaisella peliajalla yhteenlasketulla maalierolla 39–9. Kärkiottelusta huolimatta prosentit ovatkin vahvasti kotijoukkueeseen päin kallellaan.

Kärppien hyökkäyksen tulivoima on ripoteltu useisiin ketjuihin, mikä tekee vastakkainpeluutuksista kiperiä vastustajan näkökulmasta. Kotijoukkueen kultakypärän on napannut itselleen jälleen tuttu mies, 37-vuotias seuraikoni Mika Pyörälä. Yli pisteen per peli nakuttanut Pyörälä saa hyökkäyksessä laajalti taustatukea Liigan parhaasta hyökkäysmateriaalista.

Monissa arvioissa kauden maalitykiksi nostettu Ville Leskinen on ollut odotetun tehokas, ja 19-vuotias Aleksi Heponiemi on osoittanut olevansa valmis dominoimaan junnupelien lisäksi myös miesten ammattilaissarjassa. Heponiemi pystyy nopeudellaan repimään vapaata tilaa ja tekopaikkoja, jotka jäisivät useimmilta pelaajilta saamatta. Miehen laukausta kannattaa myös tarkkailla, sillä Heponiemen rannari laulaa tilaisuuden tullen todella napakasti ja tarkasti.

Hallitsevan mestarin peli on ollut ylivoimaista etenkin puolustussuuntaan – Kärpät on päästänyt 14 ottelussa vain 17 maalia, mikä on käsittämätön lukema nykyisessä pienten tasoerojen Liigassa. Kärppien tiivis viisikkopeli hajoaa vain harvoin hyvän maalipaikan arvoisesti, ja niissäkin tilanteissa vastustajalla on vielä ohitettavanaan huippuvireinen Veini Vehviläinen.

Tapparan alkukausi oli täynnä vaikeuksia, ja hätäisimmät olivat jo vaatimassa potkuja päävalmentaja Jukka Rautakorvelle. Nyt suunta on kääntynyt ja Tappara on hinannut itsensä sarjataulukon pohjilta jo kuuden parhaan joukkoon. Parannusta on tullut kahdella osa-alueella, jotka näkyvät nopeasti pistesaldossa: maalivahtipeli on vakautunut, eikä alivoimakaan ole yhtä karmealla tasolla kuin alkukaudesta.

Tapparan kokoonpano on edelleen sitä tasoa, jolla haastetaan keväällä mestaruudesta. Puolustus on Liigan kärkeä, ja Christian Heljanko näyttää lunastavan odotuksia maalissa alkukauden haparoinnin jälkeen. Kaksi ylintä ketjua muodostuvat Tomas ZaborskynKristian Kuuselan ja Jarkko Malisen kaltaisista luottohevosista, jotka ovat aina vaarallisia kentälle päästessään. Lisäksi Jukka Rautakorven pelitapa on jokaisen pelaajan selkärangassa, eikä Tapparaakaan vastaan pääse helpolla kunnon viimeistelypaikkoihin.

Tästä päästään illan ottelun vetoideaan, joka lähtee vähämaalisuudesta. Ottelussa on varmasti mahtava tunnelma kahden suuren kohdatessa, mutta maaliodottamassa jäädään selvästi Liigan keskivertoa matalampiin lukemiin. Ennakko-odotuksissa on tarkkaa playoff-tyyppistä peliä, jossa hyvät maalipaikat ovat vähissä. Vähämaalisuus on huomioitu kertoimissa, mutta undereissa on silti piilevä mahdollisuus. Vaihtoehdoista kiinnostaa alle 4,5 maalia 60 minuutin pelin jälkeen ja Kärppien varsinaisen peliajan voitto superkertoimella 50.00!


Pelivalinta Kärpät – Tappara keskiviikko 24.10. klo 18.30: Kärpät-0.5 (60 min.) @1.75→50.00

Näin lunastat superkertoimen:

1

Avaa pelitili NordicBetille

 

2

Tee talletus ja muista lunastaa 100% talletusbonus 100€ asti

 

3

Lyö 1 euron veto Kärppien voitolle (1X2) Tapparaa vastaan. Jos Kärpät voittaa, saat oikean kertoimen heti käteisenä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana seuraavana päivänä klo. 15:00 CET mennessä.

LUNASTA SUPERKERROIN