URHEILUVIIHDE

Parhaat veikkausvihjeet ja bonustarjoukset

Juventus voittaa Manchester Unitedin – superkerroin 50,00

mestarien liiga

Ronaldolla vahvistunut Juventus kaataa ailahtelevan Unitedin – 2.50 → 50.00

Urheiluviihteen asiantuntijat ovat vahvasti sitä mieltä, että Juventus ottaa tänään illalla pelattavassa Mestarien Liigan ottelussa suvereenin 0-2 voiton.

LUNASTA SUPERKERROIN


Miksi pelaisin superkertoimen ja miten se onnistuu?

Manchester United saa tänään vieraita Torinosta, kun Juventus saapuu Old Traffordille. Ottelulla on varmasti todella suuri merkitys Juventuksen Cristiano Ronaldolle, kun hän saapuu vanhan joukkueensa vieraaksi.

Unitedilla on loukkaantumisia, kun sivussa on Jesse Lingard ja Alexis Sanchez. Mahdollisesti sivussa on myös Rashford, Rojo, Fellaini, McTominay, Diogo Dalot ja Phil Jones. Juventuksella sivussa ottelusta on varmuudella Khedira.

Manchester United ei ole näyttänyt sellaisia peliesityksiä, joita olemme odottaneet ja jopa valmentajan vaihdosta on liikunut huhuja. Punaisten materiaalilla pitäisi pystyä teoriassa haastamaan Juventus, mutta en näe kuitenkaan niin tapahtuvan kuin teoriassa.

Juventus on suorittanut rauhallisen tyylikkäästi ja varmasti tälläkin kaudella, sekä heillä ei ole ollut loukkaantumisten kanssa huolia samalla tavalla kuin isännillä. Juventus omaa hieman terävemmän kärjen hyökkäykseen Dybalan ja Ronaldon ansiosta ja siinä ottelu tullaan ratkaisemaan.

En suuresti luottaisi Unitedin ailahteleviin peliesityksiin, kun taas Juventuksen tasaisen hyvä suorittaminen nostaa heidät selväksi ennakkosuosikiksi tähän kamppailuun.


Näin lunastat superkertoimen:

1

Avaa pelitili Betssonille

 

2

Tee talletus ja muista lunastaa 100% talletusbonus 100€ asti

 

3

Lyö 1 eurvon veto Juventuksen voitolle (1X2) Manchester Unitedia vastaan. Jos Juventus voittaa, saat korotetun kertoimen osuuden bonusraha klo. 15:00 CET mennessä seuraavana päivänä.

LUNASTA SUPERKERROIN