Huima 50.00 superkerroin HPK:n voitolle

LIIGAN FINAALIT ALKAVAT

HPK yllätti Tapparan välierissä. Muhiiko Raksilassa seuraava yllätys?
NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille huiman 50.00 superkertoimen HPK:n voitolle lauantain klo 17:00 Kärpät–HPK -otteluun!

MM-kisat pelataan 10.-26.5. Bratislavassa. Näet kaikki MM-ottelut suorana NordicBetillä!

 

AVAA TILI

 

Avaa tili orannsista painikkeesta

 

Lyö vähintään yksi euro HPK:n suoralle voitolle (1×2) Kärpistä
20.4. pelattavaan otteluun.

 

Jos HPK voittaa, saat normaalin voiton
lisäksi 50 € bonuksen.

 

AVAA TILI


EDISTYNEIDEN TILASTOJEN YKKÖNEN

 

HPK selvitti niin ikään tiensä finaaleihin kuudessa ottelussa. Tappara kaatui tiukassa sarjassa, jossa HPK oli kokonaisuutena niukasti kuskin paikalla. Tapparalla tosin oli hetkensä, ja se onnistui pakottamaan Kerhon puolustusasemiin etenkin viidennessä ottelussa. Antti Pennasen joukot pysyivät tiiviinä ja Emil Larmi toimi viimeisenä lukkona maalilla.

HPK on pelannut kokonaisuutena hienon kauden, eikä sen finaalipaikka ole mikään jättipommi tilastojen valossa. Kerho on ollut laukaushallinnalla mitattuna Liigan absoluuttista kärkeä koko kauden ajan. Puolustus ei ole yhtä nimekäs kuin Kärpillä, mutta perustehtävät hoituvat pääosin varmasti ja kiekkoa saadaan toimitettua tehokkaasti hyökkääjille. Pudotuspelien pistepörssiä tehoilla 4+8 johtava Petteri Nikkilä on pakiston johtaja ja yksi kauden hienoimmista tarinoista.

KESKELTÄ VAHVA

Hyökkäyksessä HPK:n suurin vahvuus on senttereissä. Otto Paajanen, Niclas Lucenius ja Robert Leino muodostavat kärkikolmikon, jonka varaan on rakennettu kolme hyökkäyspäähän tuotteliasta ketjua. Laitureista Teemu Turunen on täsmäase, joka pystyy luomaan tekopaikkoja henkilökohtaisella taidollaan. Turusen laukaus on yksi tämän finaalisarjan parhaista.

Kerholla on taitava joukkue, joka on tehnyt pudotuspeleissä tulosta varsinkin ylivoimalla. Tehokkuus näyttää lukemaa 24,39 %, mikä on toiseksi paras tulos pudotuspeleissä. Ylivoimassa etu on ennakkoon kaavailtuna merkittävä suhteessa Kärppiin, jonka ylivoima on sakannut jo pitkään. Vain 11,43 % Kärppien ylivoimista pudotuspeleissä on päättynyt maaliin, mikä on käsittämätöntä käytössä olevilla pelaajilla. Alivoima sen sijaan on ollut Kärpillä merkittävästi HPK:ta parempaa (89,47 % vs. 77,78 %).

Maalivahtivertailussa on mahdotonta antaa etua kummallekaan joukkueelle. Veini Vehviläinen pelasi erittäin hyvin Kärppien maalilla varsinkin välieräsarjan loppua kohden. Myös Emil Larmi on ollut tasaisen varma läpi kevään. Suurin mahdollinen panos ja kaksi huipputason maalivahtia pitävät avausottelun ja koko ottelusarjan maaliodottaman erittäin alhaisena.

Lähde: NordicBet Blogi Esa Kostet


Pelivalinta: Kärpät – HPK: alle 4.5 maalia & HPK -0.5

AVAA TILI