Hampuri ATP tennis vihjeet 24.9.2020

Saksassa pelataan neljännesvälieriä ja kohteet maistuvat

Ranskan avoimien karsintoja pelataan jo tälläkin hetkellä, mutta vielä on käynnissä Hampurissa ATP 500 -turnaus, jossa ottelut alkavat käydä mielenkiintoisiksi. Tänään peleille saadaan kaksi kohdetta, joissa toisessa luotetaan oppikirjaa noudattavaan pelaajaan sekä kuumapäiseen italiaiseen lahjakkuuteen.

Betsaa ilman rekisteröitymistä!

Karen Khachanov – Dusan Lajovic tarjoaa varmasti kaikille katsojille hyvää viihdettä. Venäläinen Khachanov pelaa kylmän viileästi oppikirjan mukaista tennistä ja suorittaa sitä loistavalla tasolla. Serbialainen Lajovic puolestaan on myös laadukas pelaaja, mutta taso voi vaihdella hyvinkin paljon otteluiden välillä. Huonona päivänä Lajovic ei oikein onnistu missään ja tätä me voidaankin tänään odottaa. Vaikka kuitenkaan serbialainen ei olisikaan huonolla pelipäällä, niin venäläisen kovan syöttäjän kanssa tulee joka tapauksessa ongelmia.

Casper Ruud – Fabio Fognini on viihdearvoltaan päivän paras ottelu. Tulisieluinen italialainen Fognini on uskomattoman lahjakas pelaaja, joka pystyy haastamaan kenet tahansa massakentällä jos vain peli lähtee käyntiin hyvin. Nopeat turhautumiset voivat yhtäkkiä muuttua huippusuorituksiin ja tämän ansiosta Fognini pääsee pelivalinnaksi. Uskomattoman lahjakas italialainen ei ole nyt kärsinyt enää jalkavaivoista ja peli näyttäisi kulkevan vallan mainiosti. Norjalainen Ruud ei pysy Fogninin lyöntien vauhdissa mukana.

Tennis veikkausvihjeet 24.9.2020

Kohde: Khachanov K . – Lajovic D.
vihje: Khachanov K.
Kerroin:
1.87

Kohde: Ruud C. – Fognini F.
vihje: Fognini F.
Kerroin:
2.70

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.