Esports pitkävetovihjeet 9.12.2020

Keskiviikon CSGO betsit

Eilen tiistaina CSGO vihjeet napsahtivat tilille, mutta jalkapallon puolella ei paljon kehumista. Oikeastaan hauskaa, että eniten pelkäsin NaVin hyytymistä astralista vastaan sekä Barcelonan ylijuoksua. Noh Eipä hyytynyt eikä juossut yli ei. Uusipäivä ja uudet kujeet ja ensimmäisenä lähdetään sorkkimaan CSGO:n puolelle pari kohdetta tupaan. Venäjälläkin pelattaisiin tänään jääkiekkoa mukavasti, mutta herranjumala kun kierros on tasurin täyteyteinen tai alikertoiminen joten pakko vain seurata sivusta.

OG – BIG:

Illalla pelataan Blast premier turnauksen Puolivälierien seuraavat ottelut ja kello 17.30 AleksiB & revohka lähtee hakemaan uusinta kierrosta BIGistä 2-0 voiton pohjilta, jonka BIGistä nappasivat viisipäivää sitten. Emme näe pienintäkään syytä puoltaa peliä BIG:ille tänä iltana.

Mousesports – Astralis

Eilen astralis kaatui NaVille kuten uumoiltiinkin ja tänään häviäjien vaiheessa vastaan tulee Mousesports. Monet esport vihjesivustot huutelevat tälle illalle mousesportsin nimeen, mutta meidän laskelmien mukaan Astralis on kuitenkin senverran iskussa, että mouse kaatuu tänään suvereenisti 2-0.

CS:GO veikkausvihjeet 9.12.2020

Kohde: OG – BIG
Vihje: OG
Kerroin:
1.75

Kohde: Mousesports – Astralis
Vihje: Astralis -1,5
Kerroin:
2.40

Vedonlyöjän joulukalenteri. Nappaa ilmaisvetoja ennen joulua!

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.