EM kisat: Venäjä – Tanska pitkävetovihjeet 21/6/2021

Tanska haluaa ottelusta voittoa enemmän kuin Venäjä

Venäjä on merkitty ottelun kotijoukkueeksi, mutta peli pelataan tanskassa Parkenilla Kööpenhaminassa, joten kotietu suuntautuu vahvasti todellisuudessa Tanskan suuntaan. Tanskan turnausta varjostanut välikohtaus Christian Eriksenin osalta alkaa pikkuhiljaa helpottaa, sillä pelaaja on jo tavannut joukkueensa edustajia sairaalassa ja kuntoutuminen voi alkaa.

Venäjä – Tanska

Tanska näytti potentiaalinsa ottelussa Belgiaa vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla näytti vielä siltä, että Tanska taistelee tosissaan voitosta jalkapallon suurmaata vastaan, mutta valitettavati toisella puoliajalla Belgia oli kuitenkin vahvempi ja voitti ottelun lukemin 2-1. Tämä tulos ei kuitenkaan kerro vielä kuinka hyvä Tanska oikeasti olikaan. Tanskan jatkopaikka vaatii päivän ottelusta voittoa, joten motivaatiotekijät ovat ovat myös Tanskan puolella.

Venäjä on pelannut molemmat ottelunsa Pietarissa, joten nyt vasta joukkuetta testataan kotikentän ulkopuolella. Venäjän ja Belgian välinen ottelu ei ollut yhtä mairitteleva kuin Tanskalla, mutta joukkue onnistui kuitenkin nostamaan pelinsä tasoa ja voittamaan Suomen 1-0 lukemin. Perustasolta Venäjä ei ole yhtä hyvä kuin vastustajansa ja kun vielä kotietu otetaan joukkueelta pois, on Tanska ottelun ehdoton ennakkosuosikki.

Kasper Hjulmandin joukkueelta odotetaan todella vahvaa latausta otteluun ja yhtä kovaa prässiä kuin Belgia -ottelussa. Markkinoiden kertoimet riittävät juuri ja juuri Tanskan pelaamiseen ja siitä saadaan vähintäänkin loistava viihdeveto.

EM-kisat vetovihjeet 21.6.20214

Kohde: Venäjä – Tanska
vihje: Tanska
Kerroin:
1.80

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.