EM-kisat: Suomi – Belgia pitkävetovihjeet 21/6/2021

Suomella on ottelussa todella kovat panokset

Maanantaina pelattavassa ottelussa Suomella on edessä valtavan kokoinen haaste, nimeltään Belgia. Tasapeli oli ensiarvoisen tärkeää valuuttaa taistelussa pudotuspelipiakasta ja se voisi myös Belgialla riittää lohkovoittoon. Joukkueiden välinen taitotaso on kuitenkin aivan eri luokkaa, joten mikäli Belgia ei ala jarruttelemaan, niin Suomen kotimatka voi olla hyvinkin lähellä.

Suomi – Belgia

Ottelu pelataan Pietarissa, joten kummalekaan joukkueelle ei ole otteluun tarjolla kotietua. Suomen osalta EM-kisat ovat pitäneet sisällään melkoista vuoristorataa. Venäjää vastaan pelatusta ottelusta ollaan toivottavasti päästy jo yli, vaikka se varmasti oli koko joukkueelle valtaisa pettymys. Belgia on ehdottomasti kovin vastustaja mitä Suomi on EM-kisoissa tähän asti kohdannut.

Belgia on otteluun lähdettäessä ehdoton ennakkosuosikki ja Suomen voiton todennäköisyydet pyörivät alle 10% luokassa. Tasapelin mahdollisuus onkin suurempi, mutta voiton ja tasapelin mahdollisuudet yhdistettynäkin jäävät karvan alle 30% lukemiin. Belgia on uskomattoman taitava joukkue ja vaikka ottelu pelataan neutraalilla kentällä ei Suomella pitäisi olla mitään mahdollisuuksia, vai onko sittenkin? Teoriassa Suomelle voi riittää jatkopaikkaan jopa yhden maalin tappio, joten joukkueelta ei välttämättä nähdä suuren riskin peliä vaikka Belgia tekisikin avausmaalin. Belgia puolestaan voi jatkaa nälkäistä hyökkäämistä, sillä joukkueen ei tarvitse siinä kohtaa pelätä edes lohkovoiton menettämistä.

Peleihin otetaan kuitenkin mukaan 1X, jossa riittää Suomen voitto tai tasapeli kertoimella 3.50. Panokset kannattaa pitää pienenä ja ottaa vetokohde lähinnä jännityksen lisääjänä, sillä Belgian voittomahdollisuudet ovat hyvin suuret.

EM-kisat vetovihjeet 21.6.20214

Kohde: Suomi – Belgia
vihje: 1X (suomen voitto tai tasapeli)
Kerroin:
3.50

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.