EM-kisat: Kroatia – Skotlanti pitkävetovihjeet 22/6/2021

Kroatia ja Skotlanti ovat molemmat pakkovoiton edessä

Suurten panoksien peli starttaa Suomen aikaa klo. 22:00 kun vastakkain asettuvat Kroatia ja Skotlanti. Vaikka Kroatia on kokoonpanoa katsottaessa vahvempi joukkue, on Skotlannin näytöt otteluista olleet parempia ja pirteämpi joukkue vie voiton kotiyleisön edessä.

Kroatia – Skotlanti

Hallitseva MM-mitalisti Kroatia ei ole näissä kisoissa näyttänyt ollenkaan terävintä osaamistaan, enkä usko että tilanne yhtäkkiä muuttuu tähän otteluun. Joukkueessa on paljon laatua, kuten Luka Modric mutta kyllä ikävuodet alkavat viemään yksittäiseltäkin pelaajalta sen parhaan terän pois. Venäjän kisoissa 2018 Kroatian joukkue oli vielä parempi kuin mitä se on nyt, mutta pudotuspelivaihe on vielä auki vaikka joukkueella siihen rahkeita pitäisi olla.

Skotlanti pelaa pirteää jalkapalloa. Joukkue onnistui kaivamaan tasapelin Englantia vastaan ja joukkue jopa uskalsi prässätä kunnolla toisin kuin vastustaja Kroatia. Skotlanti on luonut hyviä maalintekopaikkoja ja hyökkäys on selvästi tehokkaampaa vertailussa Kroatian kanssa. Vaikka Skotlanti on merkitty vierasjoukkueeksi, mutta oikeasti ottelu pelataan Glasgow’ssa ja näin Skotlanti pääsee nauttimaan fanien tuomasta lisäboostista.

Kumpikaan joukkue ei lähde pelaamaan tasapeliä, joten riskitasot nostetaan jossain kohtaa selvästi ylöspäin. Avausmaalin merkitys on siis todella suuri, joten Skotlannin on pystyttävä hyödyntämään ne maalintekopaikat joita joukkue saa luotua.

EM-kisat vetovihjeet 22.6.20214

Kohde: Kroatia – Skotlanti
vihje: Skotlanti
Kerroin:
3.20

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.