DreamHack Masters Spring 2020 veikkausvihjeet 8.6.2020

Lower Bracket ottelut tarjoavat tiukkoja vääntöjä ja ylikertoimia maanantaille

Viikko aloitetaan DreamHack Lower Bracketin otteluilla, joista toisessa on tarjolla ylikerrointa altavastaajalle ja toisessa suosikille. Suosikkien ylikertoimet ovat normaalisti haasteellisia, mutta tässä tapauksessa kyseessä on ilmiselvästi loistava peli-idea, vaikka kertoimet ehtisivätkin hieman laskea.

Complexity – Fnatic (15:00)

Hetken aikaa näytti jo, että HLTV maailmanlistan #3 Fnatic olisi saamassa peliään kasattua takaisin normaalille tasolle, se koki pahemman luokan romahduksen. Tiukoissa tilanteissa ja kierroksilla jotka olisi ehdottomasti pakko voittaa, Fnatic lurauttaa pahasti. Tällaisen huonon ajanjakson aiheuttama itseluottamuksen puute on varmasti yksi suurimpia syitä miksi otteluiden tärkeät tilanteet kääntyvät kerta toisensa jälkeen vastustajan laariin. Pelin sisäinen tasonvaihtelu on myös brutaalia, sillä esimerkiksi 1vs3 clutchin jälkeen kasataan mieletön boosti itseluottamusta, joka kuitenkin romuttuu pienestäkin vastoinkäymisestä. En näe mitenkään Fnaticin pääsevän tästä ottelusta jatkoon, sillä Trainia lukuunottamatta Complexity saa hyvän edun karttavalintaprosessiin.

Complexity majailee HLTV ranking sijalla #17, mutta viime aikojen pelaamisella nouseminen lähemmäs TOP10 ei olisi mikään yllätys kenellekään. Kristian ”k0nfig” Wienecke pystyy uskomattomiin yksilösuorituksiin, joihin Fnaticilla ei ole vastustajaa tällä hetkellä. Ruotsalaisten paras tilastomies on tällä hetkellä Freddy ”KRIMZ” Johansson ja koko muu joukkue laahaa perässä. Maikil ”Golden” Selim tekee pelin sisällä aivan liikaa vääriä ratkaisuita ja tämä on juontoa huonosta itseluottamuksesta.


Heroic – Vitality

Vitality kääri eilen iltapäivällä tärkeässä ja varmasti henkisesti raskaassa ottelussa NiPin, joten pieni mahdollinen puhallus voidaan nähdä tämän päiväisessä ottelussa, mutta laatua se ei kuitenkaan poista. Vitality pelasi Blast Premier Spring -turnauksessa mieletöntä CS:ää ja koko joukkue suoritti tasaisen varmasti. Yksi tärkeimmistä asioista on nostettava esille, eli usko omaan tekemiseen. Vitality ei ajaudu paniikkiin vaikka pelin sisällä eteen tulisi ongelmia, sillä ranskalaiset ovat tällä hetkellä sillä tasolla, että on täysin oikein luottaa omaan pelitapaan ja tietää että kierroksia tulee kun aika on oikea. Maailman parhaan pelaajan tittelistä kamppaileva Mathieu ”ZywOo” pelaa odotetulla tasolla ja se on melkoisen korkea taso. Joukkueen pelikirja on hyvän laaja ja ranskalaisten joukkuepelaaminen on nautittavaa katsottavaa, sillä tärkeä pelaaja Kevin ”misutaa” Rabier on nostanut tasoaan ja pystyy pelin sisällä ihmeellisiin asioihin. Vitality on HLTV-ranking #10, mutta todellinen asema olisi tällä hetkellä vähintäänkin TOP5.

Tanskalainen Heroic on HLTV-ranking #27 ja juuri tällä tasolla joukkue pelaa. Heroic sai jo kerättyä hieman parempaa vauhtia peleihin, mutta tämä tapahtui huonompien vastustajien kustannuksella, joten tätä osattiin odottaakin. Nyt Heroic saa kuitenkin vastaansa takuulla yhden CS:GO kuumimmista joukkueesta, joten melkoinen iltapuhde on tanskalaisille luvassa. Edellinen ottelu varteen otettavaa vastustajaa Complexity vastaan päättyikin odotetusti 2-0 häviöön, eikä sen enempää karttavoittoja taida tänäänkään olla luvassa. Katso parhaat nettikasinot täältä

Vihjeen alta löydät jälleen edellisten matsien koosteet, joilla pääset fiiliksiin ennen matsia! 

CS:GO veikkausvihjeet 8.6.2020

Kohde: Complexity – Fnatic
Vihje: Complexity (50%)
Kerroin:
2.15

Kohde: Heroic – Vitality
Vihje: Vitality (70%)
Kerroin:
 1.55

Ennenkuin siirrytään edellisten matsien koosteisiin täytyneen mainita, että otahan facebook sivu E-gämblääjä haltuun, sillä mestari on naualnnut jo 7 peräkkäistä e-sport kohdetta himaan muina miehinä! Myös tämän päivän aikaisemman vedonlyöntivihjeen Mad Lions – Ence kooste löytyy nyt päivän aiemmasta csgo veikkausvihje artikkelista!

? Mobilebet – paras vedonlyöntibonus ?

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä

Complexity – Fnatic road to rio kooste

Päivän koosteissa otetaan tarkasteluun, joka oli erityisen viihdyttävä matsi kaikinpuolin. Katso Complexityn ja fnaticin edellisen kohtaamisen parhaatpalat jatkoajalle venyneestä pelistä ja pohdi valintaasi näkemäsi perusteella!

Heroic – Vitality semifinaali kooste

Päivän toisessa csgo vihjeen parivaljakko on kohdannut toisensa kauan sitten, mutta urheiluviihde mielessäkin loistava ottelu kooste semi finaalista puolenvuoden takaa!

Nappaa myös facebook sivu kärkikynä haltuun ja pysyt urheiluviihteen uusimmista käänteistä hereillä!


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.