DreamHack Masters: Fnatic – FaZe ottelussa väärä suosikki

Edelliset cs go veikkausvihjeet ovat naulattu todella vahvasti.  Edelliset 6 matsia on naulattu kotiin, naulataanko tämäkin? Maininnan arvoinen seikka, että KAIKKI ”altavastaajia”! Seuraa E-gämblääjää somessa ja opi cs go vedonlyönnistä tai seuraa vain urheiluviihde.com edesottamuksia!

Fnatic – FaZe kertoimet ovat pahasti vääristyneet

Markkina on arvostanut pahoissa vaikeuksissa pelaavan Fnaticin ottelun suosikiksi, mihin varmasti vaikuttaa suuresti maailmanlistan kolmas sija. Joukkueen pelaaminen ei vastaa alkuunkaan maailman TOP5 joukkueen pelaamista ja vaikea olisi kutsua Fnaticia tällä hetkellä edes TOP20 joukkueeksi. Yksilötasolla nähdään aika-ajoin loistavia suorituksia, mutta joukkueen yhteen pelaaminen ei yksinkertaisesti vakuuta. Katso parhaat kasinot ilman rekisteröitymistä!
FaZe voitaisiin paperillakin jo nostaa korkeammalle kuin Fnatic pelkästään yksilötaitoja verrattaessa, mutta kun tähän päälle lisätään vielä mahtavat suoritukset joukkueena on vastakkain tänään kaksi eritasoista joukkuetta. Faze on toipunut kokoonpanomuutoksista ja yhteinen peli alkaa selvästi löytyä päivä päivältä paremmin, mikä tule tuottamaan pahoja ongelmia Fnaticille. Markkinat arvostavat Fnaticia jatkuvasti liian korkealle ja tämä avaa meille loistavan peli-idean ”altavastaajan” puolelta. FaZen hyvä itseluottamuksen boosti takaa meille jännittävän ottelun, jossa kannattaa laittaa seurantaan NiKo ja coldzera, jotka voivat ottaa tarvittaessa koko FaZen reppuselkään ja voittaa otteluita.

CS:GO veikkausvihjeet 27.5.2020

Kohde: Fnatic – FaZe
Vihje: FaZe (60%)
Kerroin:
2.05

 

? Mobilebet – paras vedonlyöntibonus ?

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä
Nappaa myös facebook sivu kärkikynä haltuun ja pysyt urheiluviihteen uusimmista käänteistä hereillä!

 

Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.