CS:GO DreamHack Master 100 Thieves – Cloud9 | Hakuun kahdeksas osuma putkeen!

Eiliset csgo veikkausvihjeet napsuivat oikein kivasti jälleen. Ollaankin venytetty csgo vedonlyönti voittoputki jo peräti 7 otteluun! Otetaanko me tästä päivästä se kahdeksas kohde kotiin?!

100 Thieves – Could9 loistava peli-idea

Kertoimissa on nähtävissä 100 Thievesin pieni suosikin asema, mutta itse en näe tämän kuitenkaan toteutuvan. Cloud9 mahtava formi nostaa Pohjois-Amerikan ainakin hetkellisen ylpeyden omissa papereissani pieneksi suosikiksi. Yhtenä vaikuttavana tekijänä roolien kääntämiseen vaikuttaa 100 Thievesin negatiivinen pelaaminen Kriegin heikentämisen jälkeen.

Cloud9 pelasi loistavan ottelun Evil Geniusesia vastaan DreamHack Mastersin avausottelussa ja mikäli tästä pystytään säilyttämään tasoa tämän päivän kohtaamiseen, on lopputulos melkoisen selvä. Cloud9 joukkueena pelaaminen on ottanut suuria harppauksia ja on aivan mahtavaa katsottavaa. Kun tämä lisätään taktiseen osaamiseen, voidaan puhua todellakin laatujoukkueesta. Jostain syystä markkinat eivät arvosta Pohjois-Amerikan kuuminta joukkuetta tällä hetkellä läheskään tarpeeksi ja tämä on meille loistava tilaisuus. Karttapooli antaa vielä pienen ylimääräisen edun Cloud9 joukkueelle, joten peli-idea voi olla jopa lähipäivien paras.

Ottelusta tuskin tulee mitään ylikävelyä ja voi olla mahdollista, että ratkaisua haetaan lopulta deciderissa. Parhaana vetovalintana on tässä tapauksessa Cloud9 voitto ilman karttatasoituksia. Tsekkaa tämä kasino


CS:GO veikkausvihjeet 28.5.2020

Kohde: 100 Thieves – Cloud9
Vihje: Cloud9 (60%)
Kerroin:
2.10

 

? Mobilebet – paras vedonlyöntibonus ?

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä
Nappaa myös facebook sivu kärkikynä haltuun ja pysyt urheiluviihteen uusimmista käänteistä hereillä!

 

Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.