CS:GO Blast Premier European: Team Vitality – NiP

Eilisessä kamppailussa NiP näytti varsinaisesti ensimmäisen kerran laittavan taululle rehelliset tulokset hyvällä pelillä, mutta totuus on piilossa lopputuloksen takana. Astralis pelasi uskomattoman huonon matsin ja kyseessä ei kuitenkaan ole enää SE Astralis, jota olemme tottuneet näkemään. Kamppailu oli lähinnä NiP vastaan Tier2-tason joukkue, joka tässä tapauksessa vain kantoi nimeä Astralis. Ei vielä siis nostella käsiä ilmaan nopean palautumisen merkiksi, vaan odotetaan rauhassa mihin suuntaan joukkue lähtee lähipäivinä liikkumaan. En näe että ainakaan että vahvuudet kasvaisivat.

NiP kaatoi Astraliksen – markkinat ylireagoivat

Team Vitality on pelannut pelistä toiseen loistavaa kynäriä ja joukkueen supertähti ZywOo taistelee tosissaan maailman parhaan CS:GO-pelaajan tittelistä. Vitality ei kuitenkaan joudu nojaamaan vain yhteen supertähteen, sillä varsinkin misutaaa on ottanut suurta roolia ja painaa uskomattomassa pelivireessä päivästä toiseen. Vitalityn taktiikkakirja on todella laaja ja tämä antaa suuren edun puoliksi rikkinäistä joukkuetta vastaan pelattaessa. Ranskalainen Vitality tulee nousemaan kirkkaimpiin valoihin jo lähiaikana, joten kannattaa ehdottomasti seurata joukkueen otteluita ja mahdollisia tarjolla olevia ylikertoimia, sillä jostain syystä markkinat aliarvostavat ranskalaiset lähes jokaiseen otteluun.

Markkinat reagoivat aivan liikaa eiliseen NiP-Astralis -otteluun ja tämän takia kertoimet ovat lähellä 50/50 asetelmaa. Itse en henkilökohtaisesti näe mitään syytä allekirjoittaa näitä todennäköisyyksiä, sillä Vitality on ottelun ehdoton suosikki asetelmin 60/40 (1.66) ja tämän takia markkinoilta on mahdollista napata huippuvetona jopa 1.90 kertoimia kiinni. Ottelu pelataan Bo1-muodossa, joten yksi kartta ratkaisee. Onneksi NiP:llä on vain yksi etu karttapoolissa ja se on Inferno. Tässäkin tapauksessa Vitality olisi edelleen suosikki, mutta mikäli kartaksi valikoituu Nuke tai Mirage ovat ranskalaiset jo todella lähellä selvää voittoa. Tsekkaa parhaat ensitalletusbonukset täältä


CS:GO veikkausvihjeet 2.6.2020

Kohde: Team Vitality – Nip
Vihje: Team Vitality
Kerroin:
1.90

 

? Mobilebet – paras vedonlyöntibonus ?

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Loistava netticasino
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä

Nappaa myös facebook sivu kärkikynä haltuun ja pysyt urheiluviihteen uusimmista käänteistä hereillä!


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.