CS_summit 7 vedonlyöntivihjeet 28/1/21 | CS päivän pankki

Nyt piirrettiinkin pelkkää vihreetä viimeinen vuorokausi, jatkettaisko tänään samalla linjalla? Toivottavasti, mutta heti alkuun CS: Go haku tulee olemaan päivän isoin altavastaaja kertoimien valossa, mutta kohteita pyöritellessä kohteen kertoimissa on selkeä value tarjolla. Päivän muissa kohteissa ei löydy selkeää valintaa, sillä henkilökohtaisesti uskon, että OG tulee häviämään Digille, jos eivät ole parantaneet peliäsä huomattavasti edelliseen Fnatic peliin nähden. Myös FURIA – Cloud9 on kohtalaisen kolikonheitto, joten toistaiseksi jätetään sekin välistä. Sen sijaan mm. KHL veikkausvihjeet tarjoilevat lisää pelattavaa tähän päivään.

MIBR päivän pankki?

Tänään painetaan jälleen kolme ottelua CS:Go cs_summit 7 turnauksessa ja yksi erittäin varteenotettava valinta on MIBR. MIBR:in kokoonpano on huomattavasti laadukkaampi kuin Heroicin, mutta silti jostain syystä kertoimet antavat ymmärtää jotain ihan muuta. MIBR:in jengissä ainoa alle 1.19 ratingilla oleva pelaaja on danoco, mutta silti eilisessä matsissa kyseinen pelaajakin haki hienoja frageja maltilla pois.

Heroicin jengissä yksikään pelaaja ei yllä samaan ratingiin, johon neljä viidestä MIBR pelaajasta yltää. Mikäli haluat todellisen varmuus betsin painaa, niin MIBR +1,5 karttaa tarjoilee mehevän 1,83 kertoimen!

CS vetovihjeet 28.1.2021

Kohde: Heroic – MIBR
Vihje: MIBR
Kerroin:
 3.70

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet

Liity uudelle vedonvälittäjälle ja hyödynnä alkutaipaleen huippukertoimet sekä vedonlyönti bonukset

Liity ja nauti uusista tarjouksista