cs_summit 6 Qualifier: fnatic – PACT veikkausvihjeet

Kaikki paineet kasautuvat fnaticin leiriin

Ottelun selvä ennakkosuosikki on ruotsalainen HLTV.org maailmanlistan #6 fnatic. Altavastaajan roolissa viilettää puolestaan puolalainen maailmanlistan sijoitusta #42 kantava joukkue, jolla on ottelussa ainoastaan voitettavaa. PACT on näyttänyt olevansa valmis yllättämään suurempiakin joukkueita ja ensimmäisessä cs_summit 6 karsintaottelussa puolalaiset onnistuivat kaatamaan taktisesti todella vahvan MAD Lionsin suoraan kahdessa kartassa.

fnatic ailahtelee liian paljon TOP10 joukkueeksi

Fnaticin pelaaminen on jo pidemmän aikaa vaikuttanut todella tahmelta ja helpommatkin vastustajat ovat laittaneet ruotsalaiset todella koville. Tämän takia ei olisikaan mikään yllätys jos PACT onnistuisi tänään ryöstämään vähintäänkin oman karttansa. Kolmen kuukauden otannalle fnatic ei ole TOP10 joukkue. Peli ailahtelee paljon otteluiden sisällä ja pitkäaikainen turhautuminen sekä itseluottamuksen puute näkyy palvelimella aivan liian usein. Sitä tosiasiaa ei saa poistettua, että fnatic on laatujoukkue ja paikka maailmanlistalla kuuluu ehdottomasti TOP10, mutta kevään peliesityksillä paikka ei ole oikeutettu. Maikil ”Golden” Selim tasonnosto olisi nyt jos koskaan tarpeessa sekä myös Jesper ”JW” Wecksellin AWP-työskentely. Valitettavasti kummastakaan ei olla juurikaan nähty positiivisia merkkejä, joten kompurointi voi hyvinkin jatkua tänään.

PACT pelaa ilman paineita ja on yllätysvalmis

Puolalainen PACT on oikeutetusti maailmanlistalla kaukana fnaticista, mutta pienemmällä otannalla joukkueiden vahvuudet ovat melkein identtiset. Fnatic on kompuroinut jo pidemmän aikaa ja nyt olisi katastrofaalista menettää karsintapaikka näinkin alkuvaiheessa, joten PACT saa pelata ilman paineita ja vastustaja puolestaan kylpee painetilassa. Kyllähän PACT nauttisi jatkopaikasta, mutta ei olisi uutiskynnystä ylittävä tapahtuma mikäli tästä ottelusta tulisikin häviö. Karttavalikoiman puolesta puolalaisilla ei ole mitään huolia ja kun joukkue pelaa omaa tasoaan paremmin, niin pelaajien motivaatio sekä henkinen vireystila on takuulla loistavalla tasolla. Tässä nähdäänkin vastakkain asettelu joukkueiden välillä.

Karttavalintaprosessi vahvistaa peli-idean

Vaikka fnaticia on paljon parjattu, on kyseessä ehdottoman hyvä laatujoukkue vaikka nyt onkin menossa huonompi aikakausi. Tämän takia en uskalla lähteä pelaamaan PACTin voittoa, vaikka siitä löytyisikin suurin etu kertoimissa. Lähdetään liikkeelle ajatuksesta, että PACT onnistuu ryöstämään ainakin yhden kartan, joka tulee todennäköisesti olemaan heidän omansa, mutta ei yllättäisi vaikka kumpikin joukkueista voittaisi toistensa karttavalinnat. Instabannit menevät Mirage ja Vertigo, jonka jälkeen PACT pickaa mahdollisesti Dust2. Olipa puolalaisten karttavalinta kuitenkin mikä tahansa, niin etua on tarjolla ja tämän takia pelivalinnaksi muodostuu tasoitusvoitto altavastaajan puolesta. Fnatic ei saa pickattua karttaa, joka olisi heille ylivoimainen. Yksi karttavoitto PACTille  riittää siis vedon voittoon.

CS:GO veikkausvihjeet 23.6.2020

Kohde: fnatic – PACT
Vihje: PACT +1.5 karttaa (60%)
Kerroin:
2.00

? Mobilebet – paras vedonlyöntibonus ?

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.