cs_summit 6 Qualifier: OG – Sprout veikkausvihjeet

Karsintaottelussa piilee yllätys ja tästä otetaan koppi

Ennakkosuosikkina otteluun lähtee OG, jonka pelinsisäisenä johtajana on kaikille suomalaisille tuttu Aleksi ”Aleksib” Virolainen, joka ei ole saanut joukkuettaan toimimaan juuri ollenkaan viime aikoina. Ennakkosuosikin viitta on puettu OG:lle siis oikeastaan vain HLTV.org rankingin takia, joka on tällä hetkellä hiemankin epäoikeutetusti #21Vastaan asettuu yllätysvalmis Sprout, joka ei missään nimessä ole OG:ta parempi joukkue, mutta tällä hetkellä jopa Tier2 joukkueet voivat ryöstää päänahan suomalaisen johtamalta porukalta.

Aleksib ei ole löytänyt lääkettä OG:n syöksykierteeseen ja paineet kasvavat

OG viilettää tahmeassa tappioputkessa ja positiivisia välähdyksiä ei olla päästy näkemään vaikka kovasti sitä toivotaankin. Lähiaikana on näyttänyt siltä, että Aleksib olisi täysin aseeton ottelun sisäisissä tapahtumissa ja kovalla itseluottamuksella varustetut vastustajat tekevät palvelimella mitä haluavat, eikä tähän hyökätä lainkaan vastaan. Turhautuminen näkyy jokaisessa OG:n ottelussa. Cs_summit 6 olisikin loistava tilaisuus lähteä nostamaan joukkuetta takaisin omalle tasolleen, mutta valitettavasti tähän ei olla vielä valmiita. Riittää kun vastaan asettuu tasaisesti suorittava joukkue ja ottelu on siltä osin taputeltu. Melkeinpä ainoa positiivinen asia on Mateusz ”mantuu” Wilczewskin pelaaminen, mutta yksi pelaaja ei voita otteluita.

Yllätysvalmiilla Sproutilla on ainoastaan voitettavaa

Sprout painii HLTV.org -maailmanlistan sijalla #37, mutta potentiaalia joukkueelta löytyy. Tähän otteluun lähtiessä kaikki paineet ovat OG:lla ja Sproutilla on pelkkää voitettavaa. Karttavalintaprosessi suosii hyvin tässä ottelussa markkinoiden altavastaajaa, vaikka saksalaisista koostuva joukkue omaa laajan karttavalikoiman. Ottelussa tullaan pelaamaan ainakin Mirage, joka on molemmille joukkueille suotuinen kartta. Joskin OG ei ole saanut juuri mitään aikaiseksi kyseisessä kartassa. Oikeastaan kaikissa kartoissa Sprout on suosikki, mutta tätä vääristää hieman helpommat vastustajat edellisissä otteluissa. Tässä kohtaa päivää kannattaa katsoa parhaat kasino tarjoukset täältä

Vääristyneet kertoimet antavat loistavan peli-idean

Yhteenvetona voidaan kuitenkin todeta, että Sproutin voittomahdollisuus on suurempi kuin markkinoiden arvioima 38%. Omissa papereissani OG on joukkueen yksilötaidon sekä kokemuksen puolesta pieni suosikki, mutta laittaisin mahdollisuudet lukemiin 55/45 nykytilanteen takia. Tästä saadaankin hyvä pelikohde ylikertoimella, kun markkinat ovat liikaa kiinni ranking -sijoituksissa ja OG on ylipelattu.

CS:GO veikkausvihjeet 22.6.2020

Kohde: OG – Sprout
Vihje: Sprout (45%)
Kerroin:
2.62

? Mobilebet – paras vedonlyöntibonus ?

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä
Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.