URHEILUVIIHDE

Parhaat veikkausvihjeet ja bonustarjoukset

cs_summit 6: Ninjas in Pyjamas – Heroic

Rosterimuutoksista selvinnyt NiP on vaikea voittaa

Ruotsalainen NiP on päässyt jo hyvin sisälle peliin uuden IGL:n johdolla ja Hampus ”hampus” Poser ei ole ainakaan joukkueensa riippakivi, vaikka alkuun siltä pahasti näyttikin. NiP on selvittänyt ongelmansa nopeammin kuin mitä itse ainakaan osasin odottaa ja nykypäivänä servereillä on jälleen täysiverinen laatujoukkue. Tanskalainen Heroic puolestaan on kuin ihmeen kaupalla pysynyt nuorella joukkueellaan uima-altaan syvässä päässä ja pyrkii edelleen räpiköimään maailman parhaiden joukkueiden kanssa.

Ninjas in Pyjamas lähtee otteluun suosikkina

Kolmen kuukauden otanta antaa vääristyneet informaatiot ruotsalaisten pelaamisesta, kun taas kuukauden tilastot puhuvat enemmän realistista nykypäivää. NiP on uskomattoman sinnikäs joukkue ja uuden IGL:n sisääntulo näyttäisi tekevän hyvää joukkuehengelle. Ruotsalaiset eivät hetkahda vaikka tilanne olisi 15-10, eikä syystäkään, sillä tämä porukka pystyy tekemään joukkueena paljon. Yksilötaidon puolella ei ole varsinaista hätää, sillä joukkue on koottu tasaisen hyvin suorittavista pelaajista, kuten Fredrik ”REZ” Sterner ja Tim ”nawwk” Jonasson. Ainoaksi ongelmaksi muodostuu joukkueen instaban mappi Dust2, jonka pelaamattomuus aiheuttaa ongelmia vähän väliä karttapoolissa.27

Heroic pyristelee jatkuvasti säilyäkseen TOP30

Ei ole mitenkään itsestään selvyys, että Heroic pysyisi pidemmällä otannalla TOP30 sisällä, sillä tähän porukkaan mahtuu paljon laatujoukkueita. Tanskalaispelaajien nuori ikä on tähän asti ollut positiivinen elementti, mutta ilman kokemusta on vaikea ottaa isoja otteluita nimiinsä. HLTV.org maailmanlistan sijalla #24 oleva joukkue ei anna vastustajilleen mitään ilmaiseksi, mutta ei myöskään saa isoissa peleissä mitään ilman kovaa työtä. Heroic onnistui kaatamaan torstaina turnauksen avausottelussaan ENCEn, mutta vasta decider kartassa ja suomalaisten esitys ei ollut lähelläkään sitä mitä NiP tulee näyttämään palvelimella.

Karttavalintaprosessi on Heroicin ainoa mahdollisuus

Ninjas in Pyjamasin karttavalikoima tällä hetkellä ei ole mitä parhain ja varsinkin kun sitä verrataan Heroicin tilastoihin. Heroic saa aloittaa karttojen pickaamisen, joten peleille tulee mahdollisesti ensimmäisenä Nuke ja tämän jälkeen NiPvalitsee Trainin. Ruotsalaisten normaali firstpick on Heroicin instabanni, joten Overpassia ei tulla näkemään ja se on pettymys NiPin leirissä. Decider kartaksi saadaan Mirage tai Inferno ja pidemmän aikavälin otannalla tanskalaiset saavat näissä melkein kaikissa kartoissa etua. Kun taas vertaillaan lyhyen aikavälin tilastoja, on NiP joukkueista niin paljon laadukkaampi, että olisi jopa hölmöä laskea Heroic suosikiksi otteluun.

Katso urheiluviihteen uunituore opas aihesita vedonlyönti & bonukset!

CS:GO veikkausvihjeet 27.6.2020

Kohde: NiP – Heroic
Vihje: NiP (70%)
Kerroin:
1.53

Mobilebet – paras vedonlyöntibonus

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️Loistava nettikasinot
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä
Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.