cs_summit 6: fnatic – G2 veikkausvihjeet

Huippujoukkueet pakkovoiton edessä

Ruotsalainen fnatic lähtee otteluun hakemaan revanssia edellisestä kohtaamisesta, joka päättyi hltv.org maailmanlistan #1 joukkueelle G2:lle suvereenisti 2-0. Ranskalainen G2 on pitää hallussaan maailmanlistan kärkisijaa, mutta peliesitykset eivät ole aivan olleet viime aikoina enää tällä paikalle oikeuttavalla tasolla. Fnatic onnistui ottamaan pakkovoiton edessä voiton mousesportsista suoraan kahdessa kartassa, mutta nyt vastassa on aivan eri luokan joukkue.

Fnatic pyristelee takaisin menestyksen tielle

Fnatic on pidemmän aikaa ollut jo pienissä ongelmissa ja tappioita on tullut jopa huonompia joukkueita vastaan pelattaessa. Käytännössä koko joukkue alisuorittaa, eikä loppua meinaa näkyä. Mousesportsia vastaan pelaaminen näytti aika-ajoin varsin hyvältä, mutta tässä oli suuressa roolissa vastustajien heikkous palvelimella. Fnaticilta kaivataankin päivän otteluun jokaiselta pelaajalta radikaalia tason nostoa, sillä ottelun häviäjä putoaa ulos cs_summit 6 turnauksesta.

G2 pelaa motivoituneena paremmalla tasolla

Ranskalainen G2 on parhaimmillaan tiukoissa paikoissa, kuten tällaisessa selkä seinää vasten ottelussa. Näissä tilanteissa joukkueesta nousee yksilöitä esiin ja otteluita voidaan kääntää omaksi eduksi. Kokenut Kenny ”kennyS” Schrub on varmasti yksi seurattavista pelaajista päivän ottelussa ja vielä kun joukkueen kulmakivi Nemanja ”-huNter” Kovac pääsee pelipäällä servereille, niin ottelu tulee olemaan ranskalaisten näytöstä. Vastustajien huono itseluottamus ja viimeaikaiset epäonnistumiset nousevat rooliin jos G2 saa otteluun hyvän startin.

Karttavalintaprosessi ei heittele arvioita

Kaksi laatujoukkuetta vastakkain, joista toinen on tällä hetkellä huomattavasti parempi. Yksinkertaista. Karttapooli ei anna oikeastaan kummallekaan joukkueelle suurempaa etua, sillä molempien hyvät kartat lähtee poistoon heti ensimmäisinä. Tänään peleillä nähdään mitä todennäköisemmin Nuke, Inferno sekä Dust2. Jos molemmat joukkueet voittavat oman karttansa, niin oli kartta mikä hyvänsä, on G2 suosikki deciderissa.

Katso urheiluviihteen uunituore opas aihesita vedonlyönti & bonukset!

CS:GO veikkausvihjeet 28.6.2020

Kohde: fnatic – G2
Vihje: G2 (62%)
Kerroin:
1.75

Mobilebet – paras vedonlyöntibonus

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️Loistava netticasinot
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä
Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.