Blast Premier Spring: FaZe – NaVi vetovinkit

Illan huippuottelussa vastakkain kaksi tulikuumaa joukkuetta

Klo 17:30 alkava Lower Bracketin finaaliottelu määrittää kumpi joukkueista etenee varsinaiseen finaaliin, joka pelataan heti tämän ottelun päätyttyä. FaZe oli joukkueista vahvempi turnauksen alkuvaiheessa ja otti selvän 2-0 voiton ranskalaisesta Vitality:stä. Otteluun lähdettäessä tilanne on kuitenkin aivan eri kuin edellisen ottelun alla, joten voimasuhteet kääntyvät hyvinkin paljon. Markkinoilla kertoimet ovat puoltaneet rajusti joukkueiden edellistä kohtaamista, jolle ei voida juurikaan laskea painoarvoa ja tämä antaa loistavan peli-idean.

Edellinen ottelu vääristää FaZen kertoimet

FaZe on pelannut Blast Premier -otteluita hyvällä itseluottamuksella ja loistavalla yhteispelillä, mutta kun ensimmäinen todellinen testi tuli vastaan Complexityn muodossa, oli koko paletti aivan sekasin. Joukkueen nuorin tulokas Aurimas ”Bymas” Pipiras ei ole vielä tarvittavan korkealla tasolla ja tähän voidaan nähdä tänäänkin Vitalityn iskevän. FaZe on ajautunut pelillisesti tilanteeseen, jossa yhdenkin pelaajan huono päivä voi ratkaista karttavoitot vastustajalle ja yhteinen peliflow on kateissa. tsekkaaa loisto nettikasinot 

Vitality kuuluu maailman eliittiin ja nyt on paikka iskeä jälleen

Vitality puolestaan aloitti turnauksen huonosti ja hävisi alkuotteluissa FaZelle rumasti 2-0. Tässä ottelussa ranskalaiset olivat korkeintaan 50% palvelimella, sillä vain hyvin harvoin nähdään vastaavia epäonnistumisia. Nyt nälkäiset ranskalaiset saavat revanssin ja lähtevät otteluun takuulla eri latauksella kuin viimeksi. Jos FaZe on liikaa kiinni edellisessä ottelussa ja lähtee vähääkään takki auki pelaamaan, lopputulos voi olla rumaa katsottavaa monikansallisen joukkueen puolesta. Maailman paras pelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut loistaa joka ilta ja kantaa vaikka koko joukkueen reppuselässä maaliin tarpeen vaatiessa. Tälle ei kuitenkaan usein ole tarvetta, sillä kuten viime otteluissa olemme nähneet, Vitality pelaa loistavasti joukkueena ja ajoitukset ovat kohdillaan. Mitä kovempi paikka, sitä paremmin suoritetaan.

Karttavalintaprosessia on hyvinkin vaikea ennustaa, sillä nyt voidaan nähdä hieman tavallisesta poikkeavia valintoja instabannien jälkeen. FaZe haluaa oletettavasti pelata Miragen ja Vitalityn ensimmäisenä pickinä voidaan nähdä tavallisesta poikkeava Inferno, jossa peli on nyt alkanut taas kulkemaan loistavasti. Mahdollinen decider pelataan varmastikin Dust2, jossa kumpikaan joukkue ei saa suurempaa etua. Oletuksena on, että molemmat joukkueet voittavat omat karttavalintansa ja Vitality ratkaisee otteluvoiton kolmannessa eli decider-kartassa.

CS:GO veikkausvihjeet 21.6.2020

Kohde: FaZe – Vitality
Vihje: Vitality (50%)
Kerroin:
2.15

? Mobilebet – paras vedonlyöntibonus ?

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä
Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.