Blast Premier MAD Lions – ENCE veikkausvihjeet

Mad lions Blast premier

MAD Lions on laadukas joukkue, joka pelaa ottelusta toiseen laadukasta kynäriä. ENCE puolestaan on vasta nyt onnistunut nostamaan pelin tasonsa rosterimuutoksien jälkeen takaisin ja on valmiina kilpailemaan kirkkaimmissa valoissa. Tänäön näemme pienien marginaalien pelin ja ratkaisua voidaan hyvinkin joutua hakemaan deciderista.
MAD Lionsin joukkue suorittaa päivästä toiseen tasaisesti, mutta erityisesti Lucas ”bubzkji” Andersen on esittänyt uskomattomia yksilösuorituksia turnauksen aikana ja Fredrik ”roeJ” Jorgensen on myös nostanut tasoaan huomattavasti. MAD Lionsin vastustajat Blast-turnauksessa ovat olleet helpon puoleisia, joten hyvät tilastot selittyvät aika pitkälle tämän ansiosta. Ei silti mitään joukkueelta pois oteta.

ENCE Blast premier

ENCE on nyt Blastin aikana löytänyt yhteisen linjan tekemiseen ja pelaaminen näyttää vaivattomalta sekä jokainen pelaaja nauttii tekemisestä tällä hetkellä. Tämä näkyy heti tulostaululla positiivisesti. Aleksi ”allu” Jalli sekä Elias ”Jamppi” Olkkonen mahdollistavat tuplabossin avulla laajemman pelikirjan ja tämä tuottaa vastustajille ongelmia. Kokonaisuudessaan ENCE on valmis nostamaan peliä vielä pienen askeleen korkeamalle ja pelaamaan kirkkaimmissa valoissa. Hyvin yhteen pelaava ENCE tuottaa vaikeuksia tanskalaisille.
Karttapooli ei varsinaisesti suosi kumpaakaan joukkuetta laajan osaamisen takia. Nousujohdanteisessa pelivireessä oleva ENCE lasketaan kuitenkin tasavertaiseksi MAD Lionsin kanssa, joten kyseessä on 50/50 ottelu. Kaikki yli 2.00 kertoimet kelpaavat pelattavaksi suomalaisten puolesta päivän huippuottelussa. katso kasinot ilman rekisteröitymistä täältä ennen peliä!
Vihjeen alta löydät jälleen edellisten matsien koosteet, joilla pääset fiiliksiin ennen matsia!

CS:GO veikkausvihjeet 7.6.2020

Kohde:MAD Lions – ENCE
Vihje: ENCE (50%)
Kerroin:
 2.10

? Mobilebet – paras vedonlyöntibonus ?

✔️ 10€ talletuksella 50€
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen
✔️ pelaa ilman rekisteröitymistä

Vetovinkin ottelu kooste

Ence hoiteli mallikkaasti homman himaan ja tässä viihdyttävää suomi cs:ssää sunnuntain ratoksi vielä!

ENCE – Mousesports kooste


Mousesports – MAD Lions kooste

Nappaa myös facebook sivu kärkikynä haltuun ja pysyt urheiluviihteen uusimmista käänteistä hereillä!


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.