Betsafe vedonlyönti

Urheiluvedonlyönti tekee minkä tahansa ottelun seuraamisesta pykälän verran hauskempaa ja jännittävämpää. Voit lyödä vetoa useista eri tapahtumista, lopputuloksista, maali- tai pisterajoista, osatuloksista tai vaikka antaa ennakkosuosikille tasoitusta handicap -vedolla, jolloin ottelun lähtökohdat ovat ennalta määrätty. Betsafen tarjontaan kuuluu kaikki tarvitsemat lajit sekä sarjat, joit voit vain kuvitella tai tiedät olevan olemassa. Voit seurata suosikki liigaa tai sarjaa ja panostaa vetoja haluamiisi ulkomaisiin ja kotimaisiin sarjoihin tai otteluihin.

? betsafe – antoisa vedonlyöntibonus ?

✔️ 150€ talletuksella 300€
✔️ Toisella talletuksella ilmaiskierroksia ja ilmaisveto
✔️ Loistava Esports kohdevalikoima
✔️ Mobiilipelaaminen

Urheiluvedonlyönti voittajille Betsafella

Betsafe tarjoaa markkinoiden kärkikastiin lukeutuvat huippukertoimet, jotka ovat yksi suurimmista Betsafen kilpailuvalteista.  Vetojen tekeminen on helppoa ja nopeaa, sillä mukava käyttöliittymä toimii sujuvasti tilanteessa kuin tilanteessa. Betsafen asiantuntijat valitsevat tarjontaan ainoastaan luotettavia ja mielenkiintoisia kohteita, joten sinun ei tarvitse miettiä onko pelikohteen pelaamisessa jotain hämärää. Kaikki Betsafella lyödyt vedot käsitellään turvallisten yhteyksien kautta asianmukaisesti suojattuina. Pelien reiluutta valvovat Maltan, Ison-Britannian ja Ruotsin rahapeliviranomaiset. Betsafella vetosi on hyvissä käsissä!

Suositut vedonlyöntikohteet – kiinnostavimmat kertoimet

Jännittäviä vetokohteita, joihin Betsafe tarjoaa kertoimia, on sadoittain. Yksi kaikkien aikojen suosituimmista kohteista on kaikille tuttu kuningas jalkapallo. Betsafe kuljettaa sinut Valioliigan, La Ligan, Seria A:n ja muiden maailman suurimpien jalkapallosarjojen jännittävään maailmaan. Voit panostaa Champions Leaguen, Euro 2020 tai monin suosikkiin Veikkausliigaan. Katsoit jalkapalloa kotisohvalla tai vaikka paikallisella jalkapallostadionilla, voit elää tapahtumien mukana aivan uudella tapaa, kun jännität samalla vetoa. Kuka voittaa? Kotijoukkue, vierasjoukkue vai onko tiedossa tiukka vääntö ja tasapeli?

Jääkiekko herää henkiin joka kevät, kun pelataan jääkiekon maailmanmestaruudesta, mutta kiekkofaneille on tarjolla makeaa mahan täydeltä ympäri vuoden. Katso otteluita ja lyö vetoa NHL, Liiga ja KHL -otteluista. Huipputason jääkiekkoa, jossa kentällä viilettää pelkästään taitavia ammattilaisia taklausten paukkuessa plekseihin ja jäähileen pöllytessä. Voit valita satojen kohteiden joukosta itsellesi sopivimpia vetovalintoja yksittäisiin otteluihin tai voit veikata mikä joukkue nostaa Stanley Cupin ilmaan kevät auringon paistaessa korkealta. Jos se tuntuu liian mahdottomalta, niin laita veikkauksesi TOP 3:lle. Aina ei tarvitse tietää kaikkea, on paljon kohteita joissa kelpaa useampikin mahdollinen tilanne ja siksi Betsafen huikea kohdevalikoima pitää jokaisen vedonlyöjän tyytyväisenä. NBA ja Euroliiga ovat nousemassa päivä päivältä enemmän suomalaisten vedonlyöjien pelikirjoihin ja pitävät sykkeet korkealla. NBA:n erikoisuutena ovat spesiaali- ja pelaajavedot, jossa voit asettaa panoksesi vaikka runkosarjan arvokkaimmalle pelaajalle tai vuoden tulokkaalle. Ja tottakai voit pelata yksittäisen ottelun sisältämiä tapahtumia, kuten kumpi joukkue voittaa tai kuinka paljon ottelussa yhteensä nähdään pisteitä. Seuraa FIBA World Championshipia, kurkkaa useiden eri maiden korisliigoihin tai valitse pelikohteista sinua kiinnostava ystävyysottelu. Jos maailmalla pelataan koripalloa, se löytyy Betsafen tarjonnasta ja voit lyödä siitä vetoa. Kaikki suomalaiset ovat autokansaa ja moottoriurheilu on lähellä sydäntä, eikä Formula 1 ainakaan saa sinua pitkästymään. Veikkaa F1 kausivetoja Betsafella, Belgian GP ja Nascar ovat myös tarjonnassa, joten valitse vain mikä sinua kiinnostaa eniten tai mistä haluaisit lyödä vetoa. Voittaako Lewis Hamilton vai yllättääkö Sebastia Vettel? Entä kuinka käy Kimi Räikkösen? Jos luulet tietäväsi, niin vedot vain sisään ja jännittämään!

Tennis ja yleisurheilu kattavat kohteet, kuten ATP, WTA, ITF Women sekä vuoden 2020 olympialaiset. Betsafen tarjontaan lukeutuu lisäksi useita tuhansia tapahtumia snookerista krikettiin, nyrkkeilyyn ja jopa poliittisiin käänteisiin, kuten presidentin vaaleihin ja muihin koko kansaa kiinnostaviin tapahtumiin. Valitse sinulle mieluisin kohde ja aseta vain panoksesi!

Ei sovi myöskään unohtaa betsafe e-sports kohde tarjontaa, jossa voit muunmuassa lyödävetoa csgo otteluista ja muista suosituista e-sports vedonlyöntikohteista. Löydät urheiluviihteestä viikoittaiset csgo veikkausvihjeet!

betsafe mobiili

Tervetulotarjouksella vauhtia peleihin

Lunasta jopa  200€ ilmaista pelirahaa ensimmäisellä talletuksellasi!

100% ensitalletusbonus 200 euroon asti.

Esimerkit:

Talleta 30€ ⇒ saat 60€

Talleta 100€ ⇒ saat 200€

 

Näin täytät vetokupongin

Oman vedon luominen käy muutamalla klikkauksella. Kannattaa jo pelitiliä luodessa sukeltaa asetuksiin ja valita itselle tutuin ja käytännöllisimmältä tuntuva kerroinformaatti. • Desimaalikertoimet – eurooppalaisina kertoimina tunnetut kertoimet ilmoittavat numeroina vedon mahdollisen palautuksen desimaalilukuina (kerroin x panos). • Brittikertoimet – Isossa-Britanniassa kertoimet tavataan ilmoittaa osalukuina (odds, voitto : panos). Alkuperäinen panos palautetaan voiton lisäksi. • Amerikkalaiset kertoimet (money line) – negatiivinen tai positiivinen merkki panoksen alussa ilmaisee kuinka paljon on panostettava saadakseen 100 dollarin tuoton tai kuinka paljon tuottoa saadaan, jos panos on 100. Negatiivinen kerroin noudattaa seuraavaa laskukaavaa: (100/kerroin) x panos. Positiivinen kerroin lasketaan puolestaan näin: kerroin x (panos/100).

Saat myös itse valita, hyväksytkö kertoimien muutokset. Kertoimet elävät jatkuvasti riippuen paljonko tiettyä kohdetta pelataan, joten monesti ennen ottelun tai tapahtuman alkua kertoimet liikkuvat suuntaan tai toiseen ja sinä saat päättää hyväksytkö kertoimien muutokset, etkä joudu jälkikäteen ihmettelemään miten kerroin voi olla eri kuin viimeisellä kerralla katsoessasi. Mikäli päätät hyväksyä kertoimien muutokset, asetettu veto menee läpi muuttuneilla kertoimilla ja jos valitset hyväksy kaikki kertoimien muutokset, niin veto menee läpi vaikka kertoimet muuttuisivatkin hyväksymisen aikana. Jos et hyväksy kertoimien muutoksia, niin vetokuponkia ei hyväksytä kertoimien muuttuessa vaan se palautetaan sinulle uudelleen hyväksyttäväksi ja mikäli kertoimet ovat liikkuneet väärään suuntaan, niin sinun ei ole pakko lyödä vetoa jos et enää halua sen hetkisillä kertoimilla. Tämän jälkeen voitkin päättää pelaatko vetokupongilla vain yhtä ja ainoata kohdetta (singleä) vai laitatko jännityksen korkeammalle lisäämällä kohteita useammankin ja samalla nostaen mahdollista voittoa merkittävästi. Betsafe tarjoaa myös kätevän järjestelmä – vaihtoehdon, jonka avulla voit panostaa tietyn määrän rahaa kullekin yhdistelmälle tai vaikka jokaiselle yksittäiselle kohteelle. Järjestelmän avulla sinun ei tarvitse saada kaikkia vetokupongin kohteita oikein. Vetokuponki on Betsafella selkeästi näkyvissä ruudun oikeassa reunassa tietokoneella ja mobiililla käyttäessä kuponki on mukavasti koko näytöllä, tarvittaessa sen voi napauttaa myös piiloon, mikäli olet vielä lisäämässä kohteita. Kuponki näyttää sinulle selkeästi vetokohteen, kertoimen ja kentän johon syötät haluamasi panoksen manuaalisesti. Kupongilta näet myös panoksen asettamisen jälkeen mahdollisen voiton suuruuden, joten ei tarvitse käyttää aikaa laskiessa mahdollista voittosummaa.

betsafe bonukset

Betsafe Vedonlyöntitarjoukset

Aivan kuten muihinkin Betsafen kasinopeleihin, myös vedonlyöntiin on tarjolla muhkeita bonuksia, jotka siivittävät vedonlyöntihetkesi huomattavasti jännittävämmäksi ja antavat mahdollisuuden voittaa paljon enemmän käteistä isommalla pelikassalla tai ilmaisvetojen merkeissä ilman häviämisen riskiä. Voit tutustua Betsafen tarjouksiin ja napata ilmaisvetoja joka viikko. Uudet pelaajat saavat nauttia ruhtinaallisesta tervetulotarjouksesta, jonka avulla voit kaksinkertaistaa pelikassasi ja aloittaa voittojen vedonlyönnin ilmaisella pelirahalla. Voit lunastaa enintään 200 euroa ilmaista pelirahaa ensimmäisellä talletuksella ja huomioitavana seikkana suosittelemme hyödyntämään bonustarjouksen kokonaisuudessaan, sillä se on saatavilla vain ensimmäiselle talletukselle. Tehosta peliäsi triploilla

Betsafella on paljon erikoisuuksia, joita kukaan muu ei tarjoa. Voit valita viikon triplassa päivittäin vaihtuvista urheiluvedonlyöntikohteista kolmen ottelun voittajat ja tietenkin tehostetuilla kertoimilla, eli voitat selvästi tavallista enemmän käteistä jos onnistut veikkaamaan triplan oikein. Voit käydä katsomassa mitkä kolme ottelua ovat tarjolla viikon triplat- valikon alta. Ole nopea ja laita veikkauksesi sisään!

Vältä vedonlyönnin virheet

Betsafella vedonlyönti ja pelaaminen on ennen kaikkea turvallista sekä asiallista. Muista pitää vedoistasi jonkinlaista kirjanpitoa, jotta pystyt seuramaan tapahtumia pelikassassasi pahojen ylilyöntien välttämiseksi. Parhaimmat vedonlyöjät hyväksyy tappionsa, eivätkä säntää päätä pahkaa yrittämään voittaa hävittyjä rahojaan takaisin uusilla vedoilla tai suuremmilla panoksilla. Vedonlyönti on parhaimmillaan silloin, kun se perustuu laji- ja ottelutietoon, eikä tunteeseen. Viihdevedot ovat asia erikseen, jolloin pelataan pieni summa rahaa esimerkiksi oman suosikkijoukkueen voitolle tai työporukan kesken veikataan koko Liiga kierroksen lopputuloksia. Harva meistä on jokaisen lajin spesialisti, joten on suositeltavaa valita itselleen tutuin laji, josta on myös tietotaitoa jo etukäteen ja alkaa kasvattamaan yhden lajin tai sarjan avulla pelikassaa pelaamalla ylikertoimia. Ylikertoimien löytäminen on huomattavasti helpompaa kun pohdiskelet ja tutkit vain yhtä sarjaa, eikä kymmentä sarjaa pelkällä pintaraapaisulla. Analysoi, laske ja tee kerroinvertailua, mutta muista silti tärkein asia: Vedonlyönti on urheiluviihdettä!      

Liveveto kaikkiin suosikkilajeihisi – helposti netissä

 

Oletko ollut joskus katsomassa ottelua ja osannut ennakoida seuraavan tapahtuman? Jos olet hyvä lukemaan pelia ja sinulla on vahva kutina mahdollisesta voittajasta, kannattaa sinun suunnata suorinta reittiä Betsafen livevedonlyöntiin. Ainoa ero tavalliseen vedonlyöntiin on se, että live-vedoissa vedot asetetaan kun tapahtuma tai ottelu on jo käynnissä, eikä sen aikana. Jos katsot ottelua ja toinen joukkueista on 1-0 tappiolla, mutta tiedät että tappiolla oleva joukkue tulee vielä voittamaan ottelun, niin hyödynnä taitoasi livevedonlyönnissä!

Livevedonlyönti on monin verroin intensiivisempää, kuin tavallinen vedonlyönti ja kertoimet voivat nousta huomattavasti tavallista korkeammaksi muuttuneiden tilanteiden tai tapahtumien takia. Otteluiden viimeiset minuutit ovat usein ratkaisevia ja tapahtumarikkaita, ja maaleja sekä pisteitä saattaa kertyä lyhyessä ajassa paljon. Tilanteita tarkasti seuraamalla on mahdollista saada pomituksi todella maukkaita kertoimia, joita ei tavallisessa vedonlyönnissä ole mahdollista poimia. Betsafe näyttää sinulle tilastoja ja pelitilanteita lähes reaaliajassa, joten pysyt tarkasti mukana ottelun tapahtumissa. Muista kuitenkin huomioida sivuston mahdollinen viive ja ideaali tilanteessa seuraat ottelua paikan päällä tai livelähetyksenä.

Kuinka asetat live-vedon?

Livevedon asettaminen on aivan yhtä helppoa ja nopeaa kuten Betsafella kaikki. Tietokoneella ruudun oikeassa reunassa on vetokuponki, josta valitset yksittäisen single-vedon, vähintään kaksi kohdetta sisältävän yhdistelmävedon tai ainakin kolme kohdetta kattavan järjestelmävedon. Mobiililla kaikki tapahtuu täysin samalla tapaa, mutta vetokuponki ilmestyy näytölle selvästi näkyviin. Näet valintasi lisäksi käytetyn kertoimen, joka saattaa vaihtua nopeastikin, sillä peli elää, ja syötät haluamasi panoksen sille tarkoitettuun kenttään. Mahdollinen voitto näkyy ruudulla ja antaa osviittaa siitä, kuinka paljon vedon onnistuessa on mahdollista kotiuttaa. Aivan kuten live-kasinolla, live-vetojen asettaminen vaatii kirjautumista. Live-vedot ovat asettavissa myös mobiililaitteilla.

Mistä lajeista voit lyödä vetoa livenä?

Live-vedot kattavat tavallisimmin lajit, kuten jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja tennis, mutta rajoituksia ei ole. Kulloinkin valittavissa olevat vetokohteet riippuvat sen hetkisistä otteluaikatauluista. Esimerkiksi jos haluat asettaa panokseksi jollekin Premier Leaguen otteluista, sinun tulee odottaa seuraavaa tämän liigan ottelun alkua. Livevedonlyönnin valokeilassa ovat juuri kullakin hetkellä pelattavat ottelut, jotka näkyvät selkeästi ”Livenä nyt” -lehdellä. Et siis voi asettaa live-vetoa viikon, tai edes seuraavan päivän päästä alkavalle ottelulle. Tavallisen vedonlyönnin kautta tämä tosin onnistuu mutkitta. ”Pian alkavat livepelit” –kohdasta löydät seuraavan tunnin kuluessa alkavat live-vedonlyönnin kohteena olevista otteluista. Ottelun vieressä oleva laskuri kertoo, kuinka lähellä tapahtuman alku on.

 

Livevetovinkit helpottamaan

Vikkelään vaihtelevat kertoimet ja jatkuvasti elävät pelitilanteet tekevät live-vedosta jännittävää ja adrenaliinitasoja kohottavaa viihdettä. Pää on kuitenkin osattava pitää viileänä tunteiden kuumetessakin. Voitokas live-betsaaja tekee otteluanalyysin, selvittää joukkueen kokoonpanon, pelaajien viimeaikaiset suoritukset ja arvioi tarkkaan tapahtumien todennäköisyydet suhteessa tarjottuihin kertoimiin ennen vedonlyöntipäätöksen tekemistä. Live-vedon asettaminen helpottuu, jos ottelua voi seurata samaan aikaan joko katsomosta tai vaikka televisiosta livelähetystä. Saat ottelutapahtumista paremman käsityksen, kun näet mitä kentällä on meneillään. Älä kuitenkaan tempaudu liikaa mukaan ottelutapahtumiin, ja vastusta kiusausta lyödä vetoa oman suosikkijoukkueesi puolesta, jollei tällä ole muita perusteita voittoon kuin oma vakaa tahtosi ja uskosi. Ammattimainen live-vedonlyöjä päättää pelikassan etukäteen, pysyy alkuperäisessä pelisuunnitelmassaan eikä sorru paikkaamaan menetettyjä summia. Pelitapaa on muutenkin hyvä tarkastella ja arvioida jälkikäteen, jotta pystyy ymmärtämään omaa vedonlyöntikäyttäytymistään paremmin. Ehkäpä valitset usein yhdistelmiä, vaikka single-vedot tai tuplat ovat huomattavasti todennäköisempiä. Olemalla tietoinen syistä seurauksien taustalla ja analysoimalla omaa pelaamistaan vedonlyöjä kehittyy taitojen kasvaessa.

Bonuksia live-vedonlyöntiin

Bonuksia on tarjolla myös tottakai livevedonlyöntiin! Betsfe haluaa tukea alkavaa vedonlyöntiuraasi ja auttaa sinut mukavasti alkuun, siksi kannattaa kurkistella säännöllisesti mitä kaikkie tarjouksia on saatavilla. Ilmaisvetoja jaetaan lähes joka viikko ja ne ovat käytettävissä millä tahansa laitteella. Betsafella ei ole koskaan väliä pelaatko tietokoneella vai mobiililla. Ilmaisvedot aktivoidaan helposti vain laittamalla rasti ’’ilmaisveto’’ ruutuun, joka on näkyvissä vetokunpongilla. Ilmaisvetojen jälkeen siirry kokeilemaan erilaisia vetoja pienillä panoksilla, kunnes tietämyksesi kasvaa ja olet valmis, kovaksi keitetty betsaaja! Betsafe casino tarjoilee myös kunnon lasvegas huumaa kokeneillekkin pelaajille!

Liity betsafelle