Berliini WTA finaali: Samsonova – Bencic pitkävetovihjeet 20/6/2021

Nuori venäläinen tekee nousua maailman parhaimpien pelaajien joukkoon

Karsintojen kautta turnaukseen päässyt 22-vuotias venäläinen Liudmila Samsonova on tällä hetkellä maailmanlistan 106. sijalla. Matka turnauksessa on sujunut loistavasti ja se tuskin muuttuu nyt finaalissakaan. Vastustajana on sveitsiläinen Bencic (12.) jolla on kokemusta suuristakin otteluista, mutta pelivire ei ole kesän aikana vakuuttanut.

Samsonova L. – Bencic B.

Samsonova pelaa tällä hetkellä todella loistavaa tennistä ja markkinat eivät vielä ole nostaneet pelaajan arvostusta. Viimeisin voitto tuli suvereenisti Azarenkaa (16.) vastaan 2-0, mutta silti markkinat eivät reagoi. Bencicin kokemukseen suuremmista peleistä luotetaan nyt liikaa, eikä pelaajien tämän hetkistä formia oteta huomioon.

Bencic on ottanut turnauksen aikana myös vakuuttavia päänahkoja, mutta pidemmällä tähtäimellä pelit eivät ole kulkeneet odotetulla tavalla.

Markkinoiden suosion kohdistuessa sveitsiläiseen, saamme pelata Samsonovan voittoa mainiolla kertoimella. Toinen vaihtoehto peleihin on pelata overia ottelun peleistä, sillä yli 19.5 peliä saa kertoimeksi 1.50 ja odotuksien mukaan pelataan hyvinkin todennäköisesti kolme tiukkaa erää.

Tennis vetovihjeet 20.6.20214

Kohde: Samsonova L. – Bencic B.
vihje: Bencic B.
Kerroin:
2.22

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.