ATP tennis vedonlyöntivihjeet: Khachanov – Ruusuvuori

Suomalainen Emil Ruusuvuori on mukana isommassa ATP turnauksessa

Suomen aikaa klo 04:00 maanantaina aamuyöstä Indian Wells ATP 1000 -turnauksessa vastakkain pelaavat venäläinen Karen Khachanov (29.) sekä suomalainen Emil Ruusuvuori (78.).

Venäläinen Khachanov on viime aikoina pelannut todella ailahtelevaa tennistä ja neljästä edellisestä ottelusta on näyttää vain yhtä voittoa, joka sekin tuli ranskalaista Mulleria (204.) vastaan syyskyyn puolella. Venäläinen on parhaimmillaan kovalla kentällä, mutta viime aikojen otteet kovalla kentällä eivät juurikaan vakuuta. Khachanov on kuitenkin todella laadukas pelaaja, joka pärjää jopa maailman TOP5 pelaajia vastaan jos vain peli kulkee.

Suomalainen Ruusuvuori pelasi jo yhden ottelun Indiana Wells -turnauksessa ja voitti saksalaisen Koepferin (65.) lukemin 2-1. Ensimmäinen erä oli todella tiukka ja vasta tiebreikissä saksalainen onnistui voittamaan erän. Kaksi seuraavaa erää olikin täysin suomalaisen dominointia ja peli lähti selvästi kulkemaan niin kuin pitääkin. Ruusuvuoren pelissä on valtavasti potentiaalia, mutta turnaukset ovat liian usein katkenneet ennen aikojaan. Nyt on kuitenkin loistava tilaisuus näyttää tulevan tennistähden koko potentiaali ja napata voitto venäläisestä.

Markkinoilla Ruusuvuori on ennakoidusti altavastaaja, mutta ei aivan niin suuri kuin mitä kertoimet näyttävät.

Lunasta 100€ ilmaisveto ilman rekisteröitymistä!

Tennis vetovihjeet 11.10.2021

Kohde: Khachanov K. – Ruusuvuori E.
vihje: Ruusuvuori E.
Kerroin:
2.30

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.