ATP tennis pitkävetovihjeet 22/6/2021

Itävaltalainen Dominik Thiem metsästää kadonnutta pelivirettä

Suomen aikaa klo 19:00 alkavassa ottelussa ranskalainen Adrian Mannarino (42.) kohtaa itävaltalaisen Dominik Thiemin (5.). Thiem on yksi ehdottomasti koko maailman parhaista tenniksen pelaajista, mutta jostain syystä formi on ollut jo hetken aikaa hieman hukassa. Pelaaja on parhaimmillaan massakentällä, mutta tämän kauden otteluista ei paljon käteen jäänyt.

Mannarino A. – Thiem D.

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa aikaisemmin yhteensä kahdeksan kertaa, joista jokaisen on voittanut Dominik Thiem. Yhteenlaskettuna pelaajien välisien otteluiden erävoitot ovat itävaltalaisen eduksi 17-2, joten tästä voidaan tehdä paljonkin johtopäätöksiä. Yksikään näistä otteluista ei ole kuitenkaan pelattu nurmikentällä, joka antaa hieman etua Mannarinolle paremmalla ulottuvuudella. Thiem ei ole kuluvan vuoden aikana vielä pelannut yhtään ottelua nurmikentällä, mutta kokemusta löytyy kyllä menneiltä vuosilta paljon.

Mikäli ottelu pelattaisiin millä tahansa muulla alustalla, olisi ennakkoarviot Thiemin puolesta murskaavat. Kuitenkin seitsemän keskinäistä ottelua on pelattu kovalla alustalla, joka on hyvin samantapainen kuin nurmikenttä ja tämän ansiosta arvioissa luotetaan itävaltalaisen helppoon voittoon joka tapauksessa.

Tennis vetovihjeet 22.6.20214

Kohde: Mannarino A. – Thiem D.
vihje: Thiem D.
Kerroin:
1.50

Nappaa 50€ ilmaisveto

Katso myös edelliset pitkävetovihjeet


Pallomeri.net tarjoaa Vedonlyöntivihjeet lähteistä- osion.